Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Infiniti Q50 Eau Rouge se ukáže v Ženevě, známe zvuk jeho motoru (+video)

Jan Mička
Diskuze (5)
Tu nejdůležitější informaci zatím Infiniti stále tají. Zvuk motoru konceptu Q50 Eau Rouge však známe již nyní.

S konceptem sportovního sedanu Infiniti Q50 Eau Rouge, který si odbyl světovou premiéru na nedávném autosalonu v Detroitu, jsme se setkali již koncem loňského roku. Zatímco o vnějším vzhledu a interiéru máme díky rozsáhlé fotogalerii už dávno jasno, s motorem je stále potíž. Informace o něm totiž automobilka pořád tají a prozatím si musíme vystačit pouze s jeho zvukem.

První evropskou premiéru si Infiniti Q50 Eau Rouge odbude na blížícím se autosalonu v Ženevě. Dosavadní informace o voze hovoří jako o soupeři BMW M3 a Mercedes-Benzu C63 AMG, čemuž vzhledem k předpokládanému výkonu okolo 500 koní nemáme důvod nevěřit. Stejně jako konkurence se ani vidlicový motor Infiniti neobejde bez přeplňování.

Dosud jsme také nenalezli odpověď na otázku, zda Q50 Eau Rouge zůstane konceptem, nebo se později v tomto roce rozběhne jeho sériová výroba. Automobilka v tomto ohledu nadále naslouchá zpětné vazbě zákazníků a konečný verdikt bychom se mohli dozvědět již 4. března v 11:00 hodin v rámci ženevské tiskové konference.

Jan Mička
Diskuze (5)
21. 2. 2014 08:20
Re: Prémie
Tak alespon, ze Infiniti v Q50 uz opustilo ten ergonomicky nesmyslny N-form co davali do vsech predchozich Infiniti a nekterych Nissan modelu. Separatni dotykovy display neni taky zadna hitparada, ale proti N-form je to preci jenom krok spravnym smerem.
Avatar - pelikoš
20. 2. 2014 19:23
jo
infiniti má slušně našlápnuto.ikdyž to nebude asi stěžejní verze q50, tak to image řádně pozvedne.
bravo infiniti :yes:
20. 2. 2014 15:24
Re: Prémie
Clovece, uz minule sme to rozoberali. Pozri sa na interier predchodcu: [odkaz]
Jasne tam vidno kontinuitu. Skor Hyundai sa inspiroval.
Avatar - 3_diamanty
20. 2. 2014 14:53
Re: Prémie
zvnutra mi to nieco pripomina [odkaz] [odkaz]

ono to nevyzera zle ale bohuzial z tohto nissanovskeho interieru nejde charizma ako z mercedesu alebo lexusu, tam je to o level vyssie
20. 2. 2014 14:48
Prémie
[odkaz]
Napadá mě jen populární... WTF? >:-[]