Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Irmscher představuje sadu doplňků pro nový Opel Astra. Jak se vám líbí?

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Německý úpravce a výrobce tuningových dílů Irmscher Automobilbau, který se specializuje na vozy značky Opel, představil body kit pro novou Astru.

Ta se světu poprvé ukázala již v červenci minulého roku. A už se také blíží její příjezd na český trh: dorazit by měla na konci dubna, nejprve jako pětidveřový hatchback, později se objeví také kombík.

Kompletní body kit od firmy Irmscher zahrnuje přední spoiler, nové prahy, střešní spoiler a doplnění zadního nárazníku o spodní díl s difuzorem. Společnost nabízí také polepy a červené detaily a linky.

K mání jsou samozřejmě také nová kola, Irmscher odhalil tři nové designy: 19palcové disky Cosmo Star a High Star a osmnáctky Turbo Star. Ráfky jsou k dispozici v tmavém odstínu a obouvají pneumatiky o rozměru 225/45.

Už z obrázků je patrné, že Astra s body kitem má snížený podvozek, podle úpravce o výrazných 30 milimetrů. Do kabiny si zájemci mohou pořídit nové koberce nebo si vybrat z několika různých stylů koženého čalounění. 

O možnostech zvýšení výkonu firma nehovoří. Doplňky samozřejmě budou pasovat na všechny verze nového Opelu Astra. Ten zatím nabízí turbodmychadlem přeplňovaný tříválec o objemu 1,2 litru s výkony 81 a 96 kW a 1,5litrový turbodiesel poskytující 96 kW.

Nejvýkonnější provedení ale představuje plug-in hybrid s kombinovaným výkonem 133 kW. Ceny doplňků zatím výrobce nezveřejnil.

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme