Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Iveco Magirus vzdává hold slavné minulosti a zároveň míří do budoucnosti

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Iveco v souvislosti s uvedením nové modelové řady S-WAY připravilo na jejích základech atraktivní koncept luxusního tahače Magirus.

 

Iveco S-WAY při svém představení zaujalo pozici vlajkové lodi mezi těžkými silničními nákladními vozidly italské značky. Novinka má představovat vozidlo pro příští desetiletí, což demonstruje svým designem i technikou a především konektivitou, jejímž prostřednictvím otevírá novou éru v oblasti správy vozového parku i řešení prostoru pro práci i odpočinek řidiče na palubě.

Iveco Magirus naznačuje, že je italský výrobce připraven nabídnout ještě exkluzivnější provedení svých nákladních vozidel. Na jejich finální podobě se navíc mohou podílet i samotní zákazníci. Prozatím je však tento atraktivní tahač pouze konceptem a Iveco jej hodlá využívat v rámci zákaznických workshopů pro zpětnou vazbu pro další vývoj.

Iveco prezentuje koncept Magirus jako vozidlo, které vzdává hold svému slavnému dědictví a zároveň hledí do budoucnosti. Tahač zdobí několik prvků, odkazujících na minulost značky Magirus, mezi něž má patřit i dvoubarevné provedení exteriéru a řada chromovaných detailů. Přestože vzdává hold své historii, je koncept inovativní ve svém přístupu k vývoji nákladního automobilu na míru.

Mimořádná pozornost byla věnována i každému detailu v interiéru, od vysoce kvalitního koženého čalounění a jemných tkanin, až po kovové ovladače a prvky obložení. Iveco Magirus má ve své kabině navíc nabízet široké možnosti individualizace podle představ jejího uživatele.

Zdroj: Iveco

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme