Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jeep Grand Cherokee Trailhawk: Nové informace a fotky

Michal Fokt
Diskuze (0)
Jestli to takhle půjde dál, v New Yorku nebude čím překvapit. Máme další fotky top verze Jeepu Grand Cherokee a něco technických informací navrch.

Jeep určitě potěšil zejména své americké příznivce zprávou, že model Grand Cherokee dostane letos extrémnější verzi Trailhawk. Představí se už za pár dní na autosalonu v New Yorku a pomalinku prosakují oficiální fotografie i informace. Na plnou specifikaci si ještě asi budeme muset týden počkat, ale malou technickou ochutnávku tu máme už nyní.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk coby terénní top verze dorazí se stavitelným vzduchovým pérováním s delšími zdvihy a čtyřkolkou Quadra-Drive 4x4 s elektronicky řízeným zadním diferenciálem se zvýšenou svorností. Bude mít také odnímatelný přední nárazník kvůli zlepšení nájezdových úhlů a světlou výškou až 280 mm. Osmnáctipalcová kola jsou standardně obuta do zesílených off-roadových plášťů, výrazné červené přední vyprošťovací háky jsou navržené specificky pro verzi Trailhawk a matná kapota není jen na efekt, ale má zabránit oslnění posádky.

Interiér je čalouněn kůží a semišem s kontrastními švy a doplňují jej dekory v černé a šedočerné barvě. Infotainment zahrnuje i informace o aktuální světlé výšce, úhlu natočení kol, vybraném jízdním režimu a další nezbytné informace, potřebné pro přežití v terénu.

Michal Fokt
Diskuze (0)