Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jízdy Světa motorů v Plzni už dnes! Co na vás čeká?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Unikátní akce testování aut Jízdy Světa motorů se po víkendech v Praze a Brně přesouvá do Plzně. Přijďte si do Olympie Plzeň vyzkoušet vás vysněný automobil.

Akce Jízdy Světa motorů umožňuje zájemcům si vyzkoušet automobilové novinky vybraných značek. Minulé víkendy se ojedinělá testovací akce konala v Praze a Brně, nyní trojici víkendů završí zastávka v Plzni. Koná se už tuto sobotu 26. září 2020.

V Plzni bude k vidění více než 30 automobilů osmi značek, z nichž některé si budete moci nejen prohlédnout, ale také vyzkoušet. K dispozici budou na parkovišti před obchodním centrem Olympia Plzeň, a to v sobotu od 10:00 do 17:00. Vedle dynamického testování jednotlivých modelů budou pro vás připraveny také akční nabídky nebo prezentace originálního příslušenství. Akce je samozřejmě zdarma.

A na jaké značky a automobily se můžete těšit?

Budete toho opravdu hodně, navíc hodně různorodých automobilů. Volkswagen jistě zaujme novým elektromobilem ID.3, který chce způsobit stejnou automobilovou revoluci jako kdysi Brouk nebo první Golf. Nebo raději nové Caddy, které je léta úspěšné na poli velkoprostorových aut či dodávek?

Na stánku Hyundai se zase můžete těšit na Nexo, SUV s vodíkovým pohonem, který díky expanzi vodíkových stanic bude moci konečně zamířit i na český trh. Také korejská automobilka však ukáže rovněž elektromobil, v podobě v Nošovicích vyráběné Kony Electric.

Elektromobilů bude na stáncích vystavovatelů vícero. Renault ukáže hatchback Zoe, Kia zase crossover e-Soul. Trendem dneška jsou i plug-in hybridy, chybět tak nebude Ford Kuga PHEV nebo Mitsubishi Outlander PHEV. A těšit se můžete i na hybridy jako Hyundai Ioniq, Kia Xceed nebo Subaru Forester.

Ale neboje, pořád bude k dispozici i množství automobilů s konvenčním pohonem. Za všechny zmiňme nedávno modernizovaný Hyundai i30, Volkswagen Multivan, Subaru Levorg, Dacia Sandero, Renault Traffic, Kia ProCeed nebo Ford Focus.

Předpověď počasí na víkend není zrovna ideální, a tak Jízdy Světa motorů budou jistě vhodnou aktivitou na deštivou sobotu. Neseďte tak doma a vyrazte si vyzkoušet váš vysněný automobil.

Chcete-li sledovat zákulisí příprav a zároveň zůstat v centru dění, rozhodně doporučujeme oficiální facebookovou událost a náš instagramový profil @Auto.cz.

Jízdy Světa motorů - Plzeň

  • Kdy: sobota 26. 9. od 10-17 hodin
  • Kde: Obchodní centrum Olympia Plzeň
  • Pořádá: časopis Svět motorů
  • Vstupné: ZDARMA
Jízdy Světa motorů - Plzeň: Seznam prezentovaných aut

Ford Puma ST Line, Ford Kuga PHEV, Ford Tourneo Custom, Ford Focus

Hyundai Nexo, Hyundai i30, Hyundai Ioniq HEV, Hyundai Kona EV

Kia ProCeed, Kia e-Soul, Kia Sportage MHEV, Kia XCeed MHEV

Mitsubishi Space Star, Mitsubishi ASX, Mitsubishi Outlander PHEV, Mitsubishi Eclipse Cross

Renault Clio, Renault Traffic, Renault Captur, Renault Zoe

Dacia Sandero, Dacia Duster

Subaru XV/Impreza, Subaru Outback, Subaru Levorg, Subaru Forester

Volkswagen Tiguan, Volkswagen Caddy, Volkswagen ID.3, Volkswagen Multivan

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)