Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kawasaki pokračuje v postupném odhalování své novinky s kompresorem

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Kawasaki prostřednictvím nového videa připomíná premiéru nového modelu s přeplňovaným motorem a zároveň odhaluje jeho siluetu i označení.  

Kawasaki v září letošního roku uvolnila krátké video, které sice nenabídlo ani náznak podoby připravovaného nového modelu, ale zároveň se stalo nejen pro příznivce této japonské značky více než jasnou nápovědou.

Prostřednictvím druhého videa japonská značka již poodhalila první detaily očekávaného stroje a naznačila, že novinka má spojovat techniku modelové řady H2 se stylem modelu Z1000. Srdcem novinky tak má být kompresorem přeplňovaný řadový čtyřválec, který z objemu necelého litru nabídne nejvyšší výkon kolem 147,1 kW (200 k) a vyšší.

Video se připravuje ...

Třetí video odhalilo siluetu, potvrzující předchozí spekulace o tom, že novinka bude agresivně stylizovaným streetfighterem, rozvíjejícím styl současného modelu Z1000. Zároveň je v tomto videu poprvé zmíněno označení Z H2.

Kawasaki prozatím design a ani techniku své novinky nekomentuje, ale oficiálně potvrzuje, že kompletní odhalení svého nejnovějšího motocyklu s kompresorem plánuje na 23. října roku 2019, což je začátek autosalonu v Tokiu.

Zdroj: Kawasaki Motors

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme