Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kia láká na modernizovaný XCeed. Ukáže ho už za několik dní

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Crossover Kia XCeed je na trhu od roku 2019, nastal tedy čas na jeho modernizaci.

Omlazený XCeed se světu představí už v pondělí 18. července, do prodeje zamíří ve třetím čtvrtletí letošního roku. A co tedy můžeme čekat?

Jak prozrazují první oficiální náčrty vozu, které automobilka čerstvě zveřejnila, XCeed se pochlubí decentně přepracovaným designem.

Obrázky totiž naznačují, že kompaktní crossover dostane upravené světlomety s novým světelným podpisem, vpředu i vzadu, vidíme také pozměněnou masku chladiče a odlišný přední nárazník. Jedna ze dvou skic však naznačuje, že by mohl být decentně přepracován i nárazník vzadu.

S vnějším designem pak souvisí také informace, že XCeed, který je mimochodem nejprodávanější variantou rodiny Ceed, bude po faceliftu poprvé k dispozici ve stylovém provedení GT-line, které nabídne sportovnější vzhled.

Jihokorejský výrobce dále slibuje omlazený interiér, vybavený nejmodernějšími asistenčními technologiemi a rozsáhlou nabídkou funkcí infotainmentu a konektivity.

Video se připravuje ...

Nabídka motorů bude zahrnovat turbobenzínové motory, plug-in hybrid a dieselový mild-hybrid. Na detailní informace si ale budeme muset ještě několik dní počkat.

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme