Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Komik Pete Davidson boural ve svém Mercedesu-AMG

Filip Melich
Diskuze (0)

Známý americký komik a herec Pete Davidson v sobotu pozdě večer havaroval se svým Mercedesem-AMG. Při nehodě v Beverly Hills vrazil do domu.

Tento týden jsme už psali o dvou přátelích, kteří při víkendové projížďce ve svých Ferrari zřejmě neodhadli rychlost, doslova vyletěli ze zatáčky a zastavili se až o oplocení přilehlého domu. Americká média informují, že se něco podobného o víkendu podařilo také komikovi a herci, Petu Davidsonovi.

Jako první o nehodě informoval bulvární plátek TMZ a později také serióznější média jako Los Angeles Times, která doplnila nové informace. Pete Davidson v obytné čtvrti údajně ztratil kontrolu nad vozem, přejel požární hydrant a narazil do domu. Ve voze s ním seděla jeho přítelkyně a oba dle všeho vyvázli bez zranění.

Video se připravuje ...

Příčinou nehody nebyl údajně alkohol ani drogy a nikdo nebyl zatčen. Pravá příčina se zjišťuje, ale mluvčí policie z Beverly Hills, poručík Reginald Evans, naznačil, že faktorem mohla být nepřiměřená rychlost. Tedy podobně, jako v případě nehody dvou Ferrari zmiňovaných v úvodu.

K nehodě konkrétně došlo v sobotu pozdě večer, a to na křižovatce Rodeo Drive a Elevado Avenue. Dle záběrů z místa Pete Davidson řídil Mercedes-AMG čtyřdveřové kupé, ale rozsah poškození vozu se z nich dá jen těžko odhadnout.

TMZ se podařilo získat fotografie domu, do kterého Pete Davidson narazil, z dalšího dne za světla, ale krom lehce rozrytého trávníku a mírně poškozeného rohu zřejmě nedoznal větších škod. Obyvatelé se pak zřejmě také obešli bez jakýchkoliv zranění.

Filip Melich
Diskuze (0)

Doporučujeme