Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kuriozita: Maybach má v nabídce již také vlak

Ondřej Láník
Diskuze (5)
Asi tušíte, že to nebude tak horké. Milionářův svět, kde opravdu nic není nemožné, si na skutečný transportní vlak pro luxusní německé limuzíny musí ještě počkat. Zatím je v nabídce jako model v měřítku 1:87.

Maybach vyjíždí na koleje alepsoň v modelové železnici. V oblíbeném rozměru H0 (měřítko 1:87) vznikne omezená série modelů vlaku, s lokomotivou V200 a s prosklenými kontejnerovými vagóny, které vezou celkem 10 Maybachů 57, tak jak tomu skutečně bylo při velkolepém premiérové show v roce 2002.

Lokomotiva V200, poháněná vznětovým motorem a převodovkou Maybach byla v provozu v padesátých a šedesátých letech minulého století a je tak úzce spjata s historií značky. Přepravovaný náklad zase ukazuje na současnost a blízkou budoucnost značky Maybach.

Výrobcem modelu vlaku je firma Märklin, modely Maybachů pochází z produkce firmy Herpa.

Model této soupravy bude k dostání mimo jiné na německém trhu od prosince letošního roku, u vybraných obchodníků a dealerů Mercedesu za 499 Euro. Že by tip na vánoční dárek?





komerční sdělení:

Zimní pneumatiky – LEVNĚ a na splátky BEZ navýšení

Pokud chcete ušetřit své peníze a čas, využijte nákupu zimního obutí v některém z internetových obchodů. Ceny zde dosahují velkých rozdílů oproti cenám v kamenných pneuservisech a nyní lze on-line nakoupit i na splátky bez navýšení na Pneuexpert.cz!

Ondřej Láník
Diskuze (5)