Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lamborghini Murciélago Roadster shořelo v Jižní Africe

Jan Mička
Diskuze (13)
Italské supersporty jsou známé nejen pro svou rychlost, charakter a nezaměnitelný projev na silnici, ale také pro svou nespolehlivost a občasný přechod k drahým pojistným událostem.

Jeden takový případ se nedávno stal v Jižní Africe, přičemž bylo jeho hlavním aktérem Lamborghini Murciélago Roadster. Požáru nepředcházela dopravní nehoda. Dle znalců došlo ke zkratu v elektrickém vedení, což můžeme zařadit mezi další oblasti, na které si dát u italských supersportů velký pozor.

Dobrou zprávou a rovněž důležitou informací je, že se během incidentu nikomu nic nestalo. I přes rychlou práci hasičů však z Murciélaga nezbylo takřka nic. Na základě předchozích událostí však víme, že ve většině případů škody hradí pojišťovna. Nejednomu zlomenému majiteli zničeného supersportu tak přistál v garáži zcela nový.

Jan Mička
Diskuze (13)
Avatar - Hotwire
4. 8. 2013 14:45
Re: Italské
alebo Velostera, to je pravy korejsky sportak >:-[]
Avatar - Hotwire
4. 8. 2013 14:44
Re: Italské
>:D >:D >:D :yes:
3. 8. 2013 12:12
trojuhelnik
Tak to je slusnej kréš, doufam ze nezapomel dat trojuhelnik >:D To ja mam dalsi dva v zaloze kdyby neco, ne tak muzou se hodit >:D
"Nejednomu zlomenému majiteli zničeného supersportu tak přistál v garáži zcela nový" Mam si to brat osobnee? :D Ne ale jako bylo by to dobry noo.
Avatar - Stejsn
31. 7. 2013 23:58
Re: Italské
Vybral by si Hyundai Coupé
Avatar - HitmanPB
31. 7. 2013 23:36
Re: este stale mi niekto bude tvrdit
áno, tie britské sú lepšie - v mierke 1:43 ;-)