Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Legendy na Moje.auto.cz: BMW 850i

Diskuze (8)
Jedna z nejlepších recenzí na Moje.auto.cz je věnována dvanáctiválcovému mnichovskému kupé BMW 850i.

Dvanáctiválcové motory se stávají v automobilovém průmyslu stále vzácnějším úkazem. Neméně vzácné jsou V12 mezi recenzemi na Moje.auto.cz, zde je zastupují převážně starší automobily, jako je právě toto BMW 850i.

Kupé BMW s pětilitrem pod kapotou bylo vyrobeno roku 1991. Jeho současný majitel, který zveřejnil recenzi na Moje.auto.cz, je teprve druhým v pořadí a auto vlastní už od roku 1997. Za tuto dobu shromáždil mnoho zkušeností, které mohou leckoho od pořízení podobného auta odradit (všechny slabé stránky auta souvisí se spolehlivostí a provozními náklady), zároveň jsou ale svým způsobem fascinující.

Linie auta jsou nadčasové a dodnes působí elegantním a luxusním dojmem. O tom se ostatně můžete přesvědčit ve výběru fotek zde pod článkem a nebo v kompletní fotogalerii přímo v recenzi.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

Diskuze (8)
Avatar - s-mike (RSKa)
27. 12. 2010 17:40
Re: Nadhera
odvážný názor, mohamede.. >:D ale já se k němu, jak jinak, přidávám >:D S tím, že je tam samozřejmě i dost jiných fotek, které stojí za shlédnutí! :yes:
Avatar - JDM
27. 12. 2010 16:41
Re: Nadhera
fotky přímo plavaly ve fotoshopu ale vypadá to nádherně nejhezčí foto na mojeauto.cz :-)
27. 12. 2010 01:50
Re: Dve tvare estetiky
A já něco mezi :-) Některá z fot jsou pěkná a HDR nebyl špatný krok, ale nic by se nemělo přehánět a leckde bych volil raději jiný typ úpravy. :-)
Avatar - dicky
26. 12. 2010 20:37
pekne
je to pekne krasny vuz i po letech stale atraktivni
Avatar - Pekelná Micinka
26. 12. 2010 18:32
Re: Dve tvare estetiky
Tak já to mám přesně naopak..