Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Levné kombi a čínské MPV i vítěz Dakaru. Sledujte nový Svět motorů!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Už dnes ve 20:30 odvysílá stanice Nova Action další díl televizního Světa motorů. Co v něm uvidíte?

Televizní Svět motorů dnes opět zavítá na vaše obrazovky. Ve třetím díle třetí série se můžete těšit na testy nových aut a další zajímavosti nejen ze světa čtyř kol. A protože jsme se v minulém díle věnovali převážně elektromobilům, dneska se vydáme cestou klasiky.

Hned v první reportáži vás Honza Mička seznámí s nový Opelem Astra ST. Ano, tento model se českým novinářům poprvé představil už na začátku loňského roku, na první pořádné redakční testy však došlo až nedávno. Novou astru u nás koupíte i s elektrickým pohonem, ale my se podíváme na „starou“ dobrou klasiku v podobě naftového čtyřválec.

Michal Dokoupil je jediný člen redakce, který umí čínsky. Proto se i dnes posadí za volant čínského vozu, tentokrát rodinného MPV Dongfeng U-Tour s benzinovou patnáctistovkou a sedmi místy k sezení. Je to luxusní auto za cenu mainstreamu. Měli bychom se o něj zajímat?

Nevynecháme ani test ojetiny. Tomáš Dusil se změřil na „čtyřoký“ Mercedes-Benz třídy E, který i po letech vypadá skvěle a nestojí moc. David Šprincl vám zase poví všechno o novém pojištění vozidel, a aby toho nebylo málo, v nové rubrice VIP vyzpovídá Martina Macíka, vítěze Rallye Dakar 2024. Chybět nebude ani redakční hromotluk Martin Karlík, který vám ukáže jeden velice zajímavý autobus.

Takže nezapomeňte, dnes ve 20:30 na televizní stanici Nova Action. Pokud nestihnete premiéru, můžete si na Nova Action pustit i reprízu. Po televizní premiéře každého dílu se můžete na pořad Svět motorů podívat také ve videoarchivu Voyo.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme