Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lexus prostřednictvím videa vysvětluje novinky řady LS

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Pozornost k modernizovanému Lexusu LS se automobilka snaží přitáhnout krátkým videem, v němž jsou přiblíženy některé novinky a prvky výbavy pro modelový rok 2013.

Ve čtyřminutovém snímku se Bill Camp z Lexus College rozhovořil o změnách provedených v designu předních partií celé modelové řady LS a předvádí je na nové verzi F Sport. Svou pozornost věnuje i interiéru a komfortní a bezpečnostní výbavě.

Lexus LS se pro modelový rok 2013 dočkal přídě, která jej přibližuje k sedanům GS a ES. Stejný design byl použit i v případě modernizovaného SUV RX a konceptu velkého kupé LF-LC. Na zádi se odehrály jen decentní změny v podobě přepracovaného nárazníku a nových koncových svítilen.

Interiér velkého sedanu se dočkal v rámci modernizace nové palubní desky s 12,3palcovým displejem standardně dodávaného navigačního systému umístěným nyní až nad výdechy ventilace a analogovými hodinami.

Lexus LS modelového roku 2013 bude na severoamerickém trhu nabízen ve čtyřech variantách – jako LS 460, jako LS 460 L s dlouhým rozvorem, jako LS 600h L s hybridním pohonem a jako LS 460 F Sport. U verzí 460 je k dispozici pohon zadních nebo všech kol a hybrid je dostupný jen s pohonem všech kol.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)