Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Liberty Walk vytunil nejnovější Zetko. Sportovní Nissan Z odkazuje na minulost

Lukáš Volšický
Diskuze (0)

Japonci z Liberty Walk představují zběsilou úpravu nejnovějšího „Zetka“. Sportovní Nissan Z se inspiruje předchůdcem ze šedesátých let a ohromuje benzinové nadšence extrémním retro designem.

Japonci specializující se na extrémní styling inspirovaný kultem „bosozoku“ představují nejnovější počin. Tuneři z Liberty Walk ze země vycházejícího slunce se vrhli do vylepšování nejnovějšího pokračovatele legendárních sportovních Nissanů. Nově představují nový Nissan Z přitahující pozornost unikátním retro designem se zběsilými křivkami.

Liberty Walk pro nejnovější „zetko“ představuje bodykit, který se inspiruje populárními úpravami původního Nissanu Fairlady Z z konce šedesátých let. Nissan Z je nově širší, celkově rozpláclejší a má agresivnější záď . Nepochybně zaujme výraznými kontrastními lemy blatníků, v nichž se ukrývají kultovní japonská kola RS Watanabe.

Elegantní zádi pak dominuje nepřehlédnutelný spoiler a dvojice větších výfukových koncovek. Tunerům se povedlo najít zajímavou kontrastní barevnou specifikaci, kterou doplňují historickými nálepkami klubu Prince Motorist Club Sports, Advan nebo NGK. Současně nezapomněli ani na kabinu, kde se nově objevuje dvojice sportovních skořepinových sedadel Bride.

Video se připravuje ...

Liberty Walk uvádí, že nový bodykit prodává jako šestidílný. Už z oficiálních fotografií můžeme vidět, že reálně se skládá z více dílů. Minimálně jimi jsou přední část, kapota, čtveřice lemů blatníků, spoiler a zadní část.

Základní cena kompletního bodykitu Liberty Walk pro nový Nissan Z začíná od 215 tisíc korun za variantu z plastu vyztuženého skelnými vlákny, přičemž pokročilejší sada z uhlíkového kompozitu CFRP stojí 267 tisíc korun. K dispozici jsou i menší sady bez širokých blatníků – standardní za 152 tisíc korun a karbonová za 203 tisíc korun.

Lukáš Volšický
Diskuze (0)

Doporučujeme