Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Líbí se vám velké ledviny nového BMW 4? Můžete je mít i na minulé generaci

Jan Zajíc
Diskuze (17)

Obrovské ledviny nového BMW řady 4, respektive ostrých modelů M3 a M4, stále rozdělují fanoušky bavorské automobilky. Pro ty, kterým se tento prvek líbí, máme jednu dobrou zprávu.

Velké ledvinky si totiž brzy budete moci dát i na minulou generaci řad 3 a 4, tedy na vozy s generačním označením F30, F31, F32, F33, F34 a F36. Bude stačit, když vyměníte přední nárazník.

Ten nový, který se nejen výraznou maskou chladiče ale i dalšími detaily podobá už zmíněným novinkám, chystá rumunský úpravce KITT Tuning. Jak by jeho řešení mělo vypadat, firma naznačila fotografií zveřejněnou na sociálních sítích.

A i když si zatím nemůžeme prohlédnout finální podobu nárazníku, i nelakovaný díl působí docela přesvědčivě. V galerii si ho můžete porovnat s přídí nových bavoráků řady 4, M3 a M4.

Kdy přesně bude nový nárazník pro F30 a příbuzné varianty k dispozici, zatím nevíme, má to však být už brzy. Neznáme bohužel ani cenu.

Rumuni tedy k velkým ledvinkám přistoupili obráceně než například úpravce Prior Design. Zatímco KITT Tuning cílí na vlastníky BMW, jimž se tento kontroverzní prvek líbí, německá společnost připravuje řešení pro majitele nové čtyřky, M3 a M4, kteří se vzhledem mnichovských novinek nejsou tak úplně spokojeni. Chystá pro ně nárazníky s ledvinkami podstatně menšími.

Jan Zajíc
Diskuze (17)

Doporučujeme

26. 11. 2020 09:06
Re: Veľké?
To áno. Len je zaujímavé, že reakcie na zmenu u X5 boli na začiatku rovnaké ako sú teraz na 3, alebo 4. Nechajme sa prekvapiť ako to budeme vnímať časom.
Ale aspoň je o čom diskutovať :-!
Avatar - _Karel_
26. 11. 2020 08:39
Re: Veľké?
Samozřejmě, že na vysokým autě jako je X5 vypadají vysoké ledviny jinak, než na 2er.
26. 11. 2020 07:09
Re: Veľké?
dizajn je velmi subjektivna zalezitost ... aj ked na tom, ze bobrie zuby su hrozne sa zrejme zhodne vacsina majitelov BWM. nova / faceliftovana 5er je ale napriklad podla mna nadherna :-)
26. 11. 2020 07:01
Veľké?
Na X5 sa tiež na začiatku strhla kritika. Teraz je to úplne v pohode a keď to porovnáte s GLE, Q7/Q8, Touareg, Lexus, tak má X5 predné ľadviny najmenšie.

Osobne mi tie ľadviny na 3 a 4 tiež pripadajú veľmi divne. Hlavne keď sú prekryté značkou.
Ale za prvé ešte som to nevidel naživo. Za druhé vkus sa mení a nebol by som prekvapený ak to tiež o rok/dva budem vnímať na pohodu.

Skôr ma sklamala prednou maskou nová 5ka, ktorá sa nápadne podobá na Octaviu.

Inak BMW sú skvelé autá a iné nechcem :)
26. 11. 2020 06:19
Re: Korekce
Můžeš ten žvást něčím podložit?