Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

MAN a dvouletá záruka na servis i originální díly

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost MAN Truck & Bus rozšiřuje záruku na originální díly a rovněž i na prováděné opravy včetně nainstalovaných originálních dílů na dva roky.

Rozšíření záruky na dva roky u společnosti MAN Truck & Bus platí pro všechny opravy provedené od letošního roku v servisech společnosti i u spolupracujících partnerů.

Dvouleté záruční plnění se vztahuje i na použití originálních dílů MAN, originálních dílů MAN ecoline a originálního příslušenství MAN, které byly namontovány při opravě. Rozsah výkonů je totožný s dosud platným jednoročním plněním ze záruky.

V servisních střediscích MAN je v současnosti v nabídce více než 8000 originálních dílů pro aktuální i starší modely a speciální vozidla, aby bylo v případě jejich poškození a nutné opravy dosaženo co nejkratších prostojů v jejich provozu.

MAN Truck & Bus uvádí, že 95 % všech speciálních dílů, které nejsou okamžitě k dispozici, je přes noc doručeno do příslušného servisního střediska prostřednictvím Evropského logistického centra (ELC), založeného samotnou společností.

Originální díly MAN ecoline jsou výměnné díly, nově renovované podle standardů pro originální díly MAN buď firmou MAN, původním výrobcem (OES), nebo externím dodavatelem. To znamená, že díl, který již byl použit ve vozidle MAN, je kompletně renovován, přičemž jsou vyměněny veškeré součásti podléhající opotřebení.

Díky tomuto způsobu renovace má odpovídat kvalita originálních dílů MAN ecoline kvalitě nových originálních dílů MAN. Proto na ně také společnost poskytuje stejnou záruku jako na nové originální díly MAN.

Závod MAN v Salzgitteru zaujímá klíčovou pozici v oblasti logistiky náhradních dílů. V květnu loňského roku došlo k rozšíření logistického centra v Salzgitteru v rámci třetí fáze výstavby a jeho skladovací plocha se zvýšila o 60.000 metrů čtverečních na celkem 172.000 metrů čtverečních.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)