Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

MAN a SANY: Dohoda o dodávkách podvozků

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Zástupci společností MAN Truck & Bus a SANY Heavy Industries podepsali rámcovou smlouvu o dodávkách podvozků MAN do Číny.

Německý výrobce užitkových vozidel MAN bude čínské společnosti SANY Heavy Industries podle nové dohody dodávat podvozky pro těžké nákladní automobily, které budou využívány především k montáži čerpadel betonové směsi a dalších účelových nástaveb.

Podle materiálů společnosti MAN Truck & Bus oba dva partneři prostřednictvím nové smlouvy rovněž zintenzívnili spolupráci v oblasti prodeje a servisu speciálních verzí těžkých nákladních vozidel s cílem posilnit svoji pozici na trhu stavebních vozidel a udržet si ji v dlouhodobém horizontu.

Pro MAN Truck & Bus představuje dohoda se SANY Heavy Industries další krok v průniku na čínský trh a zároveň přispěje k posílení pozice německé firmy i v ostatních částech asijského kontinentu.

Společnost SANY Heavy Industries, založená v roce 1994, je jedním z deseti největších výrobců stavební techniky v Číně. V jejím výrobním programu jsou stovku typů strojů, mezi nimiž nechybí jeřáby, válce, pásová rypadla, grejdry, buldozery a samozřejmě i zmiňovaná čerpadla betonové směsi.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)