Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Martin Vaculík a megatest Subaru Outback: Nejlepší auto do nepohody?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (40)

V novém videu vám technický expert Martin Vaculík představí nejnovější Subaru Outback. Ale pozor, během obědové pauzy ho nejspíš nezhlédnete.

Jak sám Martin na začátku videa říká, vidět v jeho videotestu vůz značky Subaru nebývá úplně časté. Nový Outback modelového roku 2021 jej však zaujal natolik, že se velký test rozhodl natočit. A když říkáme velký, myslíme opravdu velký, neboť se můžete těšit na neskutečných 42 minut automobilové zábavy, ale i podrobných technických informací.

Martin Vaculík dnes nezapomene na zajímavé výbavové prvky (chybět nebude ani dnes už legendární zahrádka), ale ani na samotnou projížďku a hlavně návštěvu servisu. Tam dojde na populární „zvedák“ a slovní rozebrání podvozku bez přehánění do šroubku. Tak vás nebudeme zdržovat, užijte si novou videonálož a nezapomeňte, že upoutávky na další videa Martina Vaculíka najdete na našem instagramovém účtu @auto.cz.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (40)

Doporučujeme

17. 5. 2022 00:51
Skvělé auto
Pane Vaculíku, děkuji Vám za představení nového Outbacku. Mit potřebnou hotovost, okamžitě pro to auto běžím. Nádherný kus techniky. :yes:
10. 5. 2022 14:18
Re: Vaculík se vyzná
To je auto pro neschopné jelita, co potřebují čtyřkolku i na suchý asfalt.
7. 5. 2022 22:17
Re: a nějaké opatření proti couvání idiotů ...
Ano je to nazvane trochu nekonformne, ale potom co mi zena nabořila 7 mesacne auto, lebo senzory reagovali vraj neskoro, uplne legitimne.
Avatar - Beefcake
5. 5. 2022 12:34
Re: Neutrál?!
Musim skusit, uz si to nepamatam. Ale blbovzdorne to je.
To sa moze ale menit medzi modelmi.
5. 5. 2022 12:21
a nějaké opatření proti couvání idiotů ...
To sa v Subaru určite potešia za takýto svetonázor