Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Martin Vaculík představuje speciál SM Technika. Najdete v něm velký přehled nejúspornějších aut

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

V pořadí třetí speciál Světa motorů s podtitulem Technika je na světě. Martin Vaculík vám v novém videu představí všechna jeho klíčová témata.

Vedle tradičního týdeníku Světa motorů vychází čtyřikrát do roka speciál zaměřený na automobilovou techniku či ojetiny. Jeho třetí vydání najdete právě teď na stáncích. A abyste nekupovali pověstného zajíce v pytli, Martin Vaculík vám nové číslo v dnešním videu dopodrobna představí.

Součástí obsahu je velký přehled nejúspornějších automobilů na českém trhu, což vzhledem k dnešním cenám paliv a energií určitě přijde vhod. Dojde však i na zajímavé srovnání dvou BMW – jedno poháněné elektřinou, druhé benzinovým šestiválcem. Dostali jsme také exkluzivní příležitost svézt se novinkami Lotusu. Uvnitř je toho ale mnohem, mnohem víc.

Nový Svět motorů speciál Technika (3/2022) můžete koupit už nyní ve své oblíbené trafice. A pokud se vám nechce ven do zimy, nezoufejte. Objednat si jej můžete i online na webu iKiosek.cz, případně si jej koupit v elektronické podobě a rovnou se začíst!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - JFK
4. 10. 2022 13:47
Re: Vaculík
Takovy už je nedůstojný úděl maskota
26. 9. 2022 11:21
Vaculík
Ten Vaculík už vyzerá ako cvičená opica. Čo to má za zmysel robiť z redaktora (či dobrého alebo nie, to nech si každý posúdi sám) takto nasilu celebritu?