Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Martin Vaculík prověřil VW ID. Buzz Cargo živým nákladem. Obstál při převozu ovcí?

Ondřej Mára
Diskuze (148)

Martin Vaculík usedl za volant užitkového Volkswagenu ID. Buzz Cargo a vyrazil s ním na neobvyklou cestu. Ani tentokrát však nebude chybět spousta zajímavostí nebo detailní pohled na podvozek.

Technický expert Světa motorů Martin Vaculík je známý svou slabostí pro Multivany, ve svém posledním videu se však podíval na jejich čistě elektrického nástupce, Volkswagen ID. Buzz. Nešlo přitom o běžnou osobní verzi, ale užitkový model Cargo, se kterým se vydal pro neobvyklý živý náklad.

Martin se totiž musí postarat o poměrně velký pozemek ve svahu, k jehož sekání využívá čtyřnohé pomocnice – ovce. Pro ty je však potřeba dojet k chovateli, k čemuž se Martin rozhodl využít právě užitkový ID. Buzz Cargo.

Ve videu se tedy podívá na specifika nákladového prostoru, prožene ID. Buzz po okreskách i dálnici, připomene snadnost plynulé jízdy s elektromobilem a dojde i na spotřebu. Cestou zpět rozebere techniku motoru i technologii baterií, zhodnotí spotřebu, přepočte ji na naftu a nakonec nechybí ani tradiční pohled na podvozek auta na zvedáku.

Ondřej Mára
Diskuze (148)

Doporučujeme

Avatar - rohYpnol
12. 5. 2023 11:23
Re: Emócie
Formálně ano. Vlastnostmi ne.
Avatar - Emel
12. 5. 2023 09:10
Re: Emócie
No tak si aspoň zapiš, že je Tesla Déčko a né Céčko ;-)
Avatar - Emel
12. 5. 2023 09:08
Re: Emócie
Neříkáš si tohle už posledních třicet let?
Dost lidí si to říkalo... a pak přišly Věci veřejné a Úsvit a většina si snad uvědomila, že nové hnutí neznamená zbavení se starých problémů, ale zachování starých problémů a k tomu problémy nové.
12. 5. 2023 07:40
Re: KOLIK ?
To rozhodne áno. Písal som len to, že plošným zdanením elektriny to proste nepôjde.
12. 5. 2023 06:08
Re: Emócie
Jmenovane znacky jsou pryc pro neschopnost zareagovat na zmenu trhu.
Tedy presne to co chces po evropskem automotiv.

Z tve strany stale to same. Opakovani ruske propagandy a neznalost.