Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Maserati vsadilo na černou a uvádí Ghibli, Quattroporte i Levante v Nerissimo Edition

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Na stánku automobilky Maserati v Ženevě v letošním roce vládne černá barva a to díky představení jejích sedanů i SUV v Nerissimo Edition.

Maserati si pro 88. ročník autosalonu v Ženevě připravilo speciální vydání zástupců modelových řad Ghibli, Quattroporte a Levante, které má zvýraznit jejich sportovní styl a zároveň vyzdvihnout eleganci jejich linií.

Vozy s trojzubcem ve znaku v Nerissimo Edition spojují karoserie lakované v černém odstínu. Ten je kombinován s černým chromem na mřížce masky chladiče a několika dalších prvcích exteriéru.

Sedany Ghibli a Quattroporte mohou stát na 20palcových kolech v designu Urano nebo 21palcových kolech Titano, zatímco pro SUV Levante jsou připravena 20palcová kola Nereo a Efesto nebo 21palcová kola Anteo.

Podobně jako v případě exteriéru i v interiéru vozů v provedení Nerissimo Edition vládne černá barva. Pro model Ghibli jsou standardem vyhřívaná přední i zadní sportovní sedadla, vyhřívaný sportovní volant a palubní desku i některé další části interiéru zdobí černý klavírní lak v kombinaci s prvky z uhlíkových vláken. V podobném stylu jsou pak vyvedeny i interiéry modelů Quattroporte a Levante.

Maserati budou vedle černých vozů Nerissimo Edition v Ženevě reprezentovat i vozy jiných barech a za zmínku stojí například model Ghibli S Q4 v bílém odstínu Bianco Alpi, vlajková loď Quattroporte S Q4 GranLusso s modrou Blu Passione nebo GranCabrio MC s karoserií v barvě Bianco Birdcage.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Avatar - Korendir
6. 3. 2018 17:41
Na obrázcích
Hezký, ale ve skutečnosti ty auta v černé celkem zanikají.
Avatar - Uživatel_5340709
6. 3. 2018 15:01
Re: Jsem hrozně otravná a rozčiluji čtenáře auto.cz
:-) :yes:
6. 3. 2018 14:04
Jsem hrozně otravná a rozčiluji čtenáře auto.cz
Jsem hrozně otravná a rozčiluji čtenáře auto.cz