Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz ML 450 HYBRID – úsporné luxusní SUV

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (32)
Mercedes-Benz se na mezinárodní autosalon ve Frankfurtu nad Mohanem chystá ve velkém stylu. Vedle premiéry kombi řady C se na jeho stánku představí například osm modelů s označením BLUETEC nebo model ML 450 HYBRID.

Mercedes-Benz ML 450 HYBRID se podle tvrzení automobilky má stát při svém uvedení na trh v roce 2009 jedním z nejekonomičtějších a nejekologičtějších vozidel ve třídě luxusních SUV.

Nový Mercedes-Benz ML 450 HYBRID je vybaven hybridním benzinovým pohonem, označovaným automobilkou jako dvou módový, který má umožňovat pohyb čistě na elektřinu a zároveň splňovat ty nejvyšší požadavky na komfortní cestování.

Kombinovaný pohonný systém poskytuje výkon 250 kW (340 k) a maximální točivý moment 480 Nm. Podle výrobce dosahuje Mercedes-Benz ML 450 HYBRID kombinované spotřeby paliva 7,7 litru na 100 km a emise C02 se pohybují okolo hodnoty 185 g/km.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (32)
22. 9. 2007 18:29
To neni kopie, to ma jen ciste nahodou podobne oznaceni RX40
Pletes se, ja byl prvni v CR kdo si poridil RX400h urcenou pro evropu a reknu ti, je to bomba auto. Hybridy jsou dalsi stupnem mezi ropou a vodikem. To ze nekdo tvrdi ze v ekologicnosti vyjdou na stejno jako klasicka auta.... mozna je to pravda ale ja tim, ze jsem si ho poridil prispel na dalsi vyvoj a diky memu malemu prispevku bude za par let hybrid technologie č1 ve snizovani emisi. Disely jsou odepsane, protoze pri nastartovani vyprodukujou tak obrovske mnozstvi plynu ze se pro hybridni "zelenou" technologii nehodi, ikdyz maji o par procent nizsi spotrebu a to laka lidi vic nez ekologie. Jen tak mimochodem vite odkud pochazi streva vsech hybridu ktere se ukazaly na autosalonu? Hadejte.......... hadejte......... prece z RX400h. Porsche, M-B, BMW, AUDI....... proste vsichni koukli jak to delaj japonci a pak to zkusili napodobit, mozna udelali i neco lepsiho.......... uvidime za 10 let.
Avatar - Falco
11. 9. 2007 02:23
Re: Hahaha to bylo bžunda žejo holky
:yes: :yes: