Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz S Coupé: Produkční verze na první fotografii

Jan Mička
Diskuze (61)
Kupé na bázi Mercedes-Benzu S bylo odhaleno ještě před plánovanou premiérou. Vůz si budeme moci prohlédnout již za měsíc v Ženevě.

Tvary produkční verze Mercedes-Benzu S Coupé vychází z konceptu, který se představil na loňském autosalonu ve Frankfurtu. Jak se dalo očekávat, oba vozy se od sebe liší pouze provedením přední a zadní části, základní rysy zůstaly k radosti fanoušků zachovány.

Elegantní frankfurtský koncept na délku měří 5.050 milimetrů, je 1.958 milimetrů široký a pouze 1.409 milimetrů vysoký. Produkční verze, která se oficiálně představí již příští měsíc na autosalonu v Ženevě, se od těchto rozměrů patrně výrazněji lišit nebude. Podle listopadových informací šéfdesignéra značky můžeme očekávat 20“ disky, zatímco koncept dostal o palec větší.

Protože Mercedes-Benz produkční verzi zatím oficiálně nepředstavil, o dostupných motorech se zatím můžeme jen dohadovat. V úvahu připadá osmiválcová verze s označením S 500 (335 kW) nebo umírněnější šestiválec s 225 kilowatty, který známe z roadsteru SL. Vyloučen však není ani příchod ostrých verzí AMG s osmiválcovým a dvanáctiválcovým agregátem.

Jan Mička
Diskuze (61)
11. 2. 2014 17:12
Re: Víkend
Pratele, kamaradi, kolegove. Ja vam tady vzdycky trochu zatrolim a nestacim se pak radosti divit, kolik vas na moje sracky vubec reaguje. Vzdyt ze sebe vlastne delate pitomce a my se vam pri ty nude v praci (ehm zamestnani) vzdycky tak od srdce zasmejem. To je hned bububu! Vy pardubaci. V ty dire maj Foxconn, tam je hnoje z vedlejsiho statu pozehnane LOL >:D Nebo tenkrat s tim plynem, to bylo tak gut! A ty vostry slovicka, co z vas litaj. Ale nic, staci uznat ze prvni veta byla pravdiva, zbytek no comment, podruhy uz to ftipny neni zejo. Ja se jen divim, kolixe pokazdy chyti lidi tvl...
Avatar - white label
11. 2. 2014 14:55
Re: Mercedes
:yes:
Avatar - white label
11. 2. 2014 14:55
Re: Mercedes
:yes:
Avatar - EauRouge
11. 2. 2014 12:25
Re: Takže chápu to správně,
V pátek jsem jen spekuloval nad rozmázlou fotkou čehosi od MB. Tak pardon, že jsem se tzo sanžil osvětlit :-)
Avatar - Hammunasakra
11. 2. 2014 12:05
Re: Mercedes
A důvod? ;-)