Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz Sprinter Brilliant Van: Luxusní přeprava

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Dopravu luxusními Sprintery objednávejte u společnosti Brilliant Trasportation.

Před pouhými 13 měsíci založil Richard Fertig v USA společnost Brilliant Transportation, která svým zákazníkům nabízí dopravu v luxusně upravených vozech Mercedes-Benz Sprinter a Cadillac Escalade ESV.

V současnosti nabízí Brilliant Transportation své služby po celém východním pobřeží Spojených států a také v oblasti Los Angeles. Zákazníci si mohou luxusně zařízené mikrobusy a SUV pronajmout včetně profesionálního řidiče pro krátké cesty na letiště, svatby, ale někteří klienti je právě díky pohodlně zařízeným interiérům využívají i na delší cesty.

Flotila společnosti Brilliant Transportation obsahuje celkem osm vozů Mercedes-Benz Sprinter Briliant Van, jejichž interiéry si v ničem nezadají s luxusními limuzínami. Tyto vozy pocházejí od newyorského zastoupení značky.

Od běžných mikrobusů se tyto Sprintery liší decentně upravenou přídí a prahy. Boční a zadní okna jsou tónovaná a posádku diskrétně oddělují od okolí, pneumatiky jsou obuty na 16palcová hliníková kola.

V zadní části interiéru oddělené od kabiny řidiče přepážkou je prostor pro sedm cestujících, z nichž se čtyři mohou usadit v samostatných elektricky stavitelných sedadlech. Komfort na palubě zvyšují sklopné stolky, vestavěné skříně a chladicí box.

Cestující mohou využít dvojici 32palcových LCD obrazovek s DVD přehrávačem a osmi reproduktory, přípojku pro iPod a připojení pro herní konzole. V nabídce služeb a vybavení je i satelitní rádio, 185 televizních kanálů Direct TV a bezdrátové připojení k internetu. S řidičem je možné hovořit přes intecom.

Kromě osmi luxusně vybavených Sprinterů Brilliant Van pro sedm cestujících má společnost ve své flotile i tři vozy Brilliant Mini Bus, což jsou mikrobusy Sprinter pro 14 cestujících a také SUV Cadillac Escalade ESV pro šest pasažérů.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)