Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Moje.auto.cz: Citroën C4 – Majitelé hodnotí druhou generaci

David Bureš
Diskuze (18)
Oblíbený francouzský hatchback je populární i na Moje.Auto.cz.

Aktuální generace Citroënu C4 se na českém trhu prodává teprve od začátku letošního roku, na Moje.Auto.cz je už ale tento hatchback velice populární, uživatelé zde zveřejnili jedenáct recenzí současné cé-čtyrky.

Citroën C4 láká zákazníky především na nízkou cenu a líbivý design, může však nabídnout i něco dalšího? To se dozvíte jak v redakčních testech, tak v uživatelských recenzích na Moje.Auto.cz.

Nejlépe hodnocenou recenzi druhé generace C4 zveřejnil uživatel sher-wood. Ten chválí jednak zlepšení kvality zpracování interiéru, tak úsporný naftový motor 1,6 HDI (68 kW). Jako horší vlastnost vozu majitel považuje měkčí podvozek, auto se v zatáčkách víc naklání.

Podrobné informace o aktuální C4 se dočtete v rozsáhlé recenzi uživatele bicak77. Tomu se rovněž líbí použité materiály, u benzinového čtyřválce 1,6 VTi (88 kW) upozorňuje na jeho gradující výkon a sytý zvuk. O podvozku říká, že je sice pohodlný, ale ne tak sofistikovaný. Problémem je palubní deska, která se lehce zašpiní, špatně se čistí i část výplní dveří, vyrobená z materiálu podobného semiši.

C4 s motorem 1,4 VTi (72 kW) vlastní uživatel pepa-t. Ten pochvaluje pohodlné sedačky a velký zavazadelník. Negativem je naopak špatný výhled vzad, zadní parkovací senzory navíc moc nevidí do boků auta.

V případě jakéhokoliv dalšího dotazu na majitele Citroënu C4, doporučujeme zapojení se do diskuze. Další uživatelské recenze tohoto francouzského hatchbacku najdete přímo na Moje.Auto.cz.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (18)
25. 10. 2011 10:13
C4
Každý tady řeší výše prodeje . Proč se zajímat o výši prodeje ,když je auto vyjmečné , povedené , pohodlné a za dobrou cenu. V dnešním globálním průmyslu je to myslím úplně jedno jestli je to ta či ona značka ,stejně se na kažém autě podílí celý svět -světla se dělají támhle brzdy támhle, el. kabely zase tady atd..
C4 není uniformní auto a má duši.A je malá pravděpodobnost ,že ho budou mít moji sousedé a nebo ,že si ho spletu na parkovišti.
Avatar - abacus
17. 10. 2011 07:57
Re: C4
Snažíte sa ako môžete, ale keď Vám "predajcom" posielajú z centrály obežníky o počtoch predaných kusov "konkurencie" mali by Vám uviesť, kde klamú a zavádzajú.
Francúzsko kumulativ 09/2011
C4 počet 35 233
DS4 počet 6953
spolu 42186

P308 počet 48 854 kusov !!!

Ak chceme zaratávať k C4 i verziu DS4, popravde by sme mali k 308-ičke prirátať asi i 3008, ktorej sa predalo vo Francúzsku 40359 ks k 09/2011
Avatar - pallas
16. 10. 2011 23:11
Re: C4
C4 + DS4 sa predava vo Francuzsku vo vyssom pocte, ako 308 + 308 Break + 308 cabrio.
16. 10. 2011 17:00
Re: C4
Aj to je fakt....teda okrem inych veci. Nedavno som si dal vypracovat ponuku na c4 s automatickou prevodovkou a cuduj sa svete, cena bola v porovnani s konkurenciou jedna z najvyssich
16. 10. 2011 16:56
Re: C4
S mpvckami a citroenom mas pravdu. Vacsina znamych si pod slovom citroen vybavy hned c3, c4 alebo xsara picasso :yes: . Koniec koncov ja tiez >:-[] , ale to nie je moc relevantne kedze som na mpv uchylny >:-[] >:-[] . Aktualna produkcia peugeotu ma vobec (okrem 5008, ake prekvapenie >:D ) neoslavuje