Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motosalon Brno 2024 ve velké galerii: Mašiny a krásné holky na jednom místě!

Leoš Káňa
Diskuze (15)

Sluneční paprsky nás v posledních dnech zahřívají se stále větší intenzitou a motorkáře už svrbí prsty z toho, jak moc touží opět usednout za řidítka. Je tedy na čase vyrazit na veletrh motorek na brněnské výstaviště.

Milovníci motorek i čtyřkolek si na brněnském výstavišti přijdou na své. Na veletrhu Motosalon na ně čeká nespočet novinek i oblíbené modely od téměř všech hlavních značek. Seznam nových a zajímavých modelů je tentokrát opravdu velmi dlouhý, což svědčí o tom, že motocykly i čtyřkolky stále táhnou pozornost.

V pavilonech P a F jsme podrobně prostudovali expozice značek Honda, Harley-Davidson, BMW, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Indian, CFMOTO, Benelli, Brixton, TGB, Triumph, Royal Enfield, Voge, Can-Am, Jawa, Ducati, QJ, Fantic, Peugeot Motocycles, BSA, Ural, Segway Powersports, Super Soco, SYM, Keeway, ViaGO, Voge, Loncin, Odes, Goes, ČeZeta nebo třeba Ogar. Většinu novinek si můžete prohlédnout v bohaté obrazové dokumentaci. A protože k motorkám neodmyslitelně patří i pohledné slečny, v galerii se věnujeme i jim.

Nechybí ani bohatá nabídka oblečení či příslušenství i našlapaný doprovodný program. Každý den je proto živo i na venkovních plochách, kde vyrostly Show arena a Grand Prix arena pro ukázky motocyklových kaskadérů. Můžete se i projet na skútrech a v pavilonu G1 vyzkoušet jízdu na BMW na speciální dovednostní dráze. A pokud dostanete hlad, jistě vaše chuťové buňky potěší Burger Festival Aréna v pavilonu Z.

Dveře Motosalonu 2024 se zavřou v neděli 3. března v 17:00 hodin (jinak je otevřeno od 9:00 do 18:00). V on-line předprodeji pořídíte plnohodnotnou vstupenku za 350 Kč, na místě zaplatíte 400 Kč. Děti od 6 let, studenti a senioři mají právo na zlevněné vstupné za 250 Kč a výhodný je i rodinný balíček za 800 Kč. Uvnitř areálu je i dostatek parkovacích míst. Pro vjezd můžete využít pouze 4. bránu, u které budete při vjezdu platit za parkování (kromě soboty, kdy se platí při výjezdu). Motocykly parkují zdarma.

Video se připravuje ...

Leoš Káňa
Diskuze (15)

Doporučujeme

27. 4. 2024 18:48
Re: To nechceš
Bože bože :(
3. 3. 2024 17:04
Příspěvek
Ano doprava byla katastrofa. Ale co mě zklamalo tak jen čínské mašiny vystavené mimo pár jawek. :-(
3. 3. 2024 13:35
Holky
Krásné holky? Max. 2
Avatar - Ja Prvni 123
2. 3. 2024 19:31
Re: Já jen čekám...
Je to magor.
Clen te "uderky" tady.
Skoda casu na reakci.
Avatar - Ja Prvni 123
2. 3. 2024 19:31
Re: To nechceš
Klidně jed, ale nech to na kraji mesta a dojed "šalinó".
:-)