Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

MS v hokeji 2019: Škoda už je 27 let oficiální hlavní sponzor hokejového mistrovství

David Bureš
Diskuze (4)

Jako automobilový partner podpoří Škoda Auto organizátory letošního Mistrovství světa v ledním hokeji flotilou 50 vozů.

Škoda a lední hokej, to je pouto, které platí už rekordních 27 let. Mladoboleslavská automobilka je spojena s Mistrovstvím světa v ledním hokeji IIHF už od roku 1992 jako automobilový partner, o rok později se stala oficiálním hlavním sponzorem, kterým je dodnes. Jedná se tak o nejdelší sponzorství v historii sportovních mistrovství světa, oficiálně uznané v Guinessově knize rekordů.

I z tohoto důvodu Škoda využije letošní ročník mistrovství světa v ledním hokeji pořádaném na Slovensku ke světové premiéře modernizovaného modelu Superb, který se světu poprvé představí v plug-in hybridní verzi. Inovovaný Superb bude odhalen ve čtvrtek 23. května, v den, kdy se budou hrát čtvrtfinálové zápasy.

„Značka Škoda na letošním Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF mimořádným způsobem propojí tradici a budoucnost. S naším dlouhodobým úspěšným sponzorstvím jsme se již dávno zapsali do historie. To, že naše působení na Mistrovství světa nyní poprvé spojíme také se světovou premiérou nového modelu, podtrhuje důležitost této akce pro naši značku,“ říká k tomu Alain Favey, člen představenstva automobilky za oblast prodeje a marketingu.

Organizátorům letošního ročníku Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF dodá mladoboleslavská značka celkem 50 vozů, konkrétně půjde hlavně o SUV Karoq a Kodiaq.

Škoda se navíc bude propagovat i na samotných zápasech. Logo automobilky bude v arénách zdobit například mantinely a kruhy pro vhazování. Česká automobilka navíc na prestižním místě, hned vedle ledové plochy, umístí také tři aktuální novinky – městské SUV Kamiq, kompaktní hatchback Scala a SUV Kodiaq RS.

Letošní, již 83. ročník mistrovství světa v ledním hokeji se koná od 10. do 26. května, kdy mezi sebou celkem v 64 utkáních změří síly 16 nejlepších národních týmů světa. Hrát se bude v Bratislavě a v Košicích. Český národní tým svoji základní skupinu hraje v Bratislavě, první jeho utkání je na programu už dnes, v pátek 10. května, kdy Česko změří síly se Švédskem.

David Bureš
Diskuze (4)

Doporučujeme

Avatar - Dzakobo
10. 5. 2019 20:29
drahé
Hlavně Škoda sponzoruje kde co a pak nemají být jejich auta drahý jak mrcha ;-\ (privátní zákazník dostane fakt mizernou slevu), zlatý Opel :D
Avatar - Dzakobo
10. 5. 2019 20:26
Re: tak pri steelarene
:D :D
Avatar - white label
10. 5. 2019 18:41
Re: tak pri steelarene
Tak pro východňary to musí být s domácím týmem hotový svátek. ;-)
Avatar - 3_diamanty
10. 5. 2019 15:20
tak pri steelarene
uz su dnes dopravne obmedzenia ( Sturova ulica aj Kukucinova je uplne uzatvorena ) ... .... takze treba to autom obchadzat zosiroka tu steelku ...tam to bude teraz ( teda asi cele dva tyzdne kvoli hokeju ) cisty blazinec v okoli stadiona ... ja si tu hokejovu atmosferu ( aj fanzonu v kulturparku ) v meste omrknem zrejme cez vikend .... ale zbehnem do mesta teda pre istotu radsej peso...