Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mugen přiveze do Tokia pětici upravených Hond včetně Civicu Type R

Ondřej Chamilla
Diskuze (10)
Dvorní úpravce Hond, firma Mugen, se vyřádila na dalších vozech japonské značky a na autosalonu v Tokiu tak představí balíček úprav pro pět nových modelů.

Pokud máte Hondu a chcete ji dále upravit, jednou z osvědčených cest je zastavit se u Mugenu, kde pro vozy s velkým H ve znaku nabízejí snad vše. Pro nadcházející autosalon v Tokiu si navíc úpravce připravil balíčky vylepšení pro pětici nových modelů značky.

Milovníkům malých sportovních roadsterů by mohl učarovat stroj zvaný Honda S660 Mugen RA, který se v budoucnu může dostat rovněž do Evropy. Automobil s tříválcovým přeplňovaným motorem dostane od Mugenu úpravy výkonu i vzhledu. Na první pohled vidíme jinou masku chladiče, lehčí kola a upravená sedadla. Model Mugen S660 jde ještě dále, přináší agresivnější bodykit, různé výdechy a nádechy, pevnou střechu a rovněž velké zadní křídlo.

Pro Evropany je však zajímavější kupříkladu upravený model HR-V, v Japonsku zvaný Vezel. Vůz dostal výraznější bodykit se stříbrnými doplňky, novou rudou barvu a jiná kola či masku chladiče.

Mugen se tradičně soustředí na sportovní modely Hondy, nejvíce si tedy vychutnal Civic Type R. Jedná se údajně teprve o koncept, díly pro vozy jsou prý ještě ve vývoji, i tak ale můžeme vidět plno nových prvků. Přední nárazník je ostřejší, přibyla nová kapota, jiná maska chladiče a také výraznější zadní blatníky, které sériovému vozu tolik chybí. Mugen nezapomněl samozřejmě ani na odlehčená kola nebo závodněji vypadající zadní křídlo. Zajímavostí je, že nový zadní nárazník již počítá pouze s jednou koncovkou výfuku místo čtyř.

Třešničkou na závěr je upravený minibus Step WGN Spada. Ten dostal jiné nárazníky, osmnáctipalcová kola, sportovní výfuk a jinou masku chladiče.

Ondřej Chamilla
Diskuze (10)
Avatar - white label
2. 1. 2016 15:04
Re: Není to dost?
Když tu někdo jako "argument" napíše, že má "krásný SS", tak je ještě menší pravděpodobnost, že ho opravdu má, než u někoho, kdo to tu nenapíše.

P.S. Komu se nelíbí aktuální CTR, má automaticky "vytříbený VWKus"?
1. 1. 2016 21:53
Re: Není to dost?
Ty budeš ale nemyšlený narcis co? To bude asi tím supersportem. Ne nezávidím, když na to máš, v pořádku, ale nemušíš se tady vytahovat, ty naškrobený panáku! Takže si nasedni do svého krásného supersportu, se svým vytříbeným VWkusem a zmiz v dáli! Ty klaune!
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Re: Není to dost?
fostek - hnusná zrůda možná tak pro tebe, zřejmě budeš "konzerva" jako hrom, ale to je tvůj boj ;-)
Avatar - praděda7
30. 12. 2015 16:21
Re: CTR Mugen
....v půlce roku 2017..........no šak píšu....už néni tak daleko...... ;-)
Avatar - TeeJay
30. 12. 2015 15:55
Re: Není to dost?
Je čím dál rychlejší. O to tu kráčí. ;-)