Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na prodej je Mustang Karlose Vémoly. A je přesně tak šílený, jak byste čekali

Jan Zajíc
Diskuze (26)

Český zápasník Karlos Vémola má k autům rozhodně pozitivní vztah, i když jeho specifický vkus se asi nemusí líbit všem.

Ale přesně o to jde. Známý bijec, který vlastnil nebo vlastní například Bentley Continental GT, BMW M6, BMW X6 či Hummer H2, má rád věci po svém. A platí to i pro vozy.

„Nemám auta kvůli pohodlí, mám je proto, aby mě bavila. Trávím v nich hodně času, chci si to užít a chci, aby mě vystihovala,“ řekl Vémola kdysi deníku Blesk. „Mám rád auta, který nikdo jiný nemá,“ dodal. I proto český zápasník vozům dopřává různé a poměrně nápadné úpravy.

Péči Vémola věnoval také černému Fordu Mustang, v němž byl jednu dobu vidět velice často. Nyní je ale tenhle otevřený americký sporťák na prodej, objevil se v nabídce autobazaru AAA Auto.

Mustang už na první pohled zaujme nápadným body kitem s přepracovanou přední kapotou, která dostala velké nasávací otvory, dále s širokými blatníky, velkým zadním spoilerem a masivními koly.

Vémola si auto nechal poskládat podle toho, co se mu líbilo na jiných vozech. Z jednoho se mu líbil blatník, z druhého výfuky, ze třetího třeba křídlo. A tak vznikl tento stroj.

Video se připravuje ...

Mustang navíc dostal registrační značku na přání, konkrétně UFC FI6HT, a na spodní stranu spoileru si zápasník nechal zvěčnit svou přezdívku Terminator.

Kabriolet s pětilitrovým osmiválcem od roku 2016 najezdil téměř 90 tisíc kilometrů, což naznačuje, že ho měl Vémola opravdu v oblibě. Jestli má poník zvýšený výkon, bohužel nevíme, prodejce však udává standardních 310 kW. A cena? Neobvyklý Mustang může být váš za 800 tisíc korun.

Nezapomeňte nás sledovat na Instagramu @auto.cz:

Jan Zajíc
Diskuze (26)

Doporučujeme

23. 2. 2021 19:25
mustang
Ten chlap opravdu nemá vkus. Bylo by to celkem pěkný auto, ale on musí mít snad všechno ve svém okolí vylepšený nějakým kusem plastu.
Avatar - Midlosek
23. 2. 2021 16:25
Nejlépe ale jezdí auto, které není vaše.
Takových aut má, ale jezdí v SUV Mercedes zapůjčeném od Mototechny.
Avatar - caliban
23. 2. 2021 10:51
....
S tímhle asi jezdí Výmola v noci a hraje si na Batmana. To auto je humus k poblití, stejně jako majitel.... takže cajk.
23. 2. 2021 10:32
Re: ...
Ale jo, asi 3 roky, nejakych 6 zapasu, z toho myslim 2 vyhry... Jako urcite to neni spickovy zapasnik, ktery ma na to, aby se v UFC dlouhodobe udrzel, ale nakouk tam, to je potreba mu ferove nechat. On tomu v Cesku umet cesticku spis tim silnym trash talkem a sebepropagaci, ale to je taky soucast toho byznysu... no a to auto mu osobnostne odpovida... :-)
23. 2. 2021 10:21
Re: kup
taky jsem si rikal, a jeste se u toho necha fotit