Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Narozeniny naruby. Oslavenec obdaroval svoje děti, každému dal Mustanga

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Pro spoustu lidí jsou narozeniny příjemným dnem. Lidé, kteří vás mají rádi, vám přijdou k dalšímu křížku na krku popřát a třeba vám dají i nějaký dárek.

Kaywin Martin, který celý život pracoval pro automobilku Ford, ovšem pojal své osmdesáté narozeniny jako příležitost podarovat ostatní. Narozeniny vzhledem ke své kariéře slavil v muzeu Early Ford V8 Foundation v Indianě. Během své kariéry pomáhal renovovat a rozšiřovat jeho sbírky. Do důchodu šel po třiceti letech práce pro modrý ovál v roce 1993. Ford navíc miloval celý život, první si koupil už v roce 1957 a celkem jich vlastnil přes 200, více než desetinu z toho byly slavné Mustangy.

Ford Mustang Ford Mustang

Před vstupem do budovy, kde oslava probíhala, parkovala trojice nových Mustangů Cabrio v barvách americké vlajky - červený, bílý a modrý. Původně je gratulanti považovali jen za hezký dekorační prvek, ale ukázalo se, že právě tato tři auta jsou dárkem od Martina pro jeho tři děti.

Ford Mustang Ford Mustang

Ty tím dost překvapil, přeci jen čekali, že dávat dary budou ony. Ale Martin si to opravdu užíval, protože právě tak si představoval parádní oslavu svých kulatin. Výběr barev pak byl ovlivněn pocitem patriotismu, který v něm vyvolaly dvě důležitá data - 75. výročí dne D a státní svátek 4. července. Teď mu už prý zbývá jediné - plánovat své devadesáté narozeniny.

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Doporučujeme

31. 10. 2019 22:27
dárek
Taky jsem od přítelkyně nedávno dostal mustanga, akorát to tedy bylo jen na hodinu, ale i tak jsem jí za to moc vděčný. Koupila mi totiž přes https://autozazitek.cz/…ove-jizdy-autem/ zážitkovou jízdu v tomto americkém žihadle a bylo to vážně super.