Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nejlepší aprílové automobilové vtípky roku 2017: Opeřené auto, WRC SUV nebo obojživelný Smart

Michal Fokt
Diskuze (3)
Letos se zase na 1. dubna sršelo vtipem. Objevila se celá řada více či méně povedených nachytávek, z nichž jsme připravili malou kompilaci.

Prvním dubnem se tradičně nechávají zlákat i automobilky, respektive redakce a další spolky z automobilové branže. Někdy jde čistě o legraci, jindy je už docela problém odlišit vtip od reality, zvlášť když se 1.4. objevují pochopitelně i naprosto seriózní zprávy. Z toho, co se jako smršť prohnalo v sobotu internetem, jsme udělali menší výběr toho nejzajímavějšího.

Corvette Calamino

V New Yorku se mělo objevit nástupce legendárních rychlých pick-upů El Camino v podobě úpravy aktuálního Corvette Stingray. Tohle je velmi vděčné téma. Jestlipak to někdo opravdu zopakuje?

McLaren Feather Wrap

Ptáci mají křídla a umí rychle létat. Tak proč nepostavil opeřený 570S? Každé pírko má 7 cm, je z karbonu a kryje jej perleťový lak. Tak ať to lítá!

Bugatti Chiron pro francouzskou policii

Tady končí legrace, tomuhle policejnímu autu s naprostou jistotou neujedete. Když Arabové mohou mít vlastní flotilu superaut, tak proč ne Francouzi? Ale bude to s tou rychlostí těsné, majáček sice aerodynamiku trošku zhorší, ale rychlé pruhy mají opačný efekt, takže ve finále by to mohlo odpovídat sérii.

Škoda Kodiaq WRC

Jak jistě všichni víte, popularita SUV donutila organizaci FIA vyhlásit od roku 2017 v rámci šampionátu třídu WRC SUV. Jako první se do ní hlásí Škoda Kodiaq WRC, vybavený motorem 2.0 TSI. Váha auta se bude pohybovat na FIA stanovené hranici 1650 kg.

Škoda Rent-A-Family

Pokud si koupíte Škodu Kodiaq, ale nemáte k ní rodinu, není problém si ji v Británii vybrat z katalogu, nakonfigurovat a usadit na předem vybraná místa. Je libo vřískající mimino? Hysterickou manželku? Nebo dokonce vyjícího psa do kufru? Simply clever...

Hyundai Click To Fly

Už pouhé dvě hodiny od objednání vám Hyundai letecky doručí nové auto až před dům, aniž byste museli opustit pohodlí obývacího pokoje. Zatím není známo, jak se bude dodávka řešit na sídlištích, ale Korejci určitě něco vymyslí...

Video se připravuje ...

Lotus: Helmy pro domácí mazlíčky

Jezdí vaše kočka nebo pes ráda na víkendové trackdays? Dbejte o jejich bezpečí a pořiďte jim přilbu od Lotus Exclusive, každá váží jen 25 gramů.

BMW dDrive

Přece byste nechtěli, aby se při pohybu po vašem rozlehlém bytě pes namáhal chůzí, dopřejte mu dDrive, mobilní pelíšek čalouněný alcantarou s širokými možnostmi individualizace.

Dacia Sundero

Speciální edice Dacie (jistě nejen) do deštivého britského počasí. Ve standardu je solárium, ochranné brýle a opalovací krém. Ušetříte i za dovolenou.

Video se připravuje ...

Smart ForSea

Smart dobývá vodní živel, Smart ForTwo byl přestavěn na obojživelný vůz, schopný rychlosti plavby až 15 uzlů a to dokonce bezpilotní.

Lexus Lane Valet

S Lexusem končí otravné plazení za pomalým autem v levém pruhu, vychytaná japonská elektronika dokáže automaticky navést pomalé auto do vedlejšího pruhu. Tak na to se jdeme postavit do fronty!

Video se připravuje ...

Honda Horn Emojis

Troubení, troubení, kdo se v tom má vyznat. Někdo vás zdraví? Nadává vám? Před něčím varuje? Je to matoucí. Proto Honda představuje klakson s variabilním zvukem, dávajícím najevo, jak to vlastně myslíte. Druhá nejužitečnější věc z letošních aprílových novinek. A dá se to i customizovat?

Video se připravuje ...

Michal Fokt
Diskuze (3)
Avatar - Cuba66
4. 4. 2017 08:30
Když mohlo okruhy...
...jezdit Volvo z kombíkem, proč by rallye nemohl jezdit Kodiak >:D
3. 4. 2017 22:32
Opeřenec
Toho opeřence chci, kde se to dá koupit? >:D
3. 4. 2017 20:17
vw v krizi
já pořád beru jako apríl tu čtyřokou octávku ,to je totální tragédie a průser ta předchozí je proti ní krasavice...