Nepřeplácejte zbytečně pojišťovnu. Sjednejte si pojištění online

Prezentace klienta

Už dávno nechodíme s každým požadavkem na úřad. Některá podání lze učinit online. Jinak tomu není ani v případě pojištění.

Sjednání pojištění online má jednu velkou výhodu. Vyplníte pár kolonek a na jednom místě uvidíte nabídky jednotlivých pojišťoven. Pak už není nic snadnějšího, než si vybrat tu nejlepší a nejvýhodnější.

Jaké pojištění lze sjednat online?

Pojistit můžete sebe, auto i domácnost. Zřídit si můžete i cestovní pojištění.

Povinné ručení

Ze zákona ho musí mít každé vozidlo, které se pohybuje po pozemní komunikaci. Ochrání vás proti škodám, které způsobíte provozem vašeho vozidla třetím stranám. POZOR: Nekryje škody na vašem vozidle, které si způsobíte sami. K tomu je třeba havarijní pojištění.

Sjednat si povinné ručení online není nijak těžké. Stačí si vzít k ruce technický průkaz, vyplnit pár údajů a během chvilky už můžete vybírat z porovnání různých pojišťoven.

Havarijní pojištění

Je určené pro krytí škod na vlastním vozidle. Pokud nehodu způsobí prokazatelně někdo jiný, škoda vám bude vyplacena z jeho povinného ručení.

Zahrnuje škody způsobené havárií, vandalismem, odcizením, živelnými katastrofami, pádem předmětu nebo střetem se zvěří. Živelnými katastrofami myslíme požár, povodeň, krupobití nebo pád stromu při silném větru.

Životní pojištění

Životní pojištění kryje rizika spojená s vaším životem a zdravím. Pokud je na vás a vašich příjmech finančně závislý i někdo další, určitě byste o jeho sjednání měli uvažovat.

Zmírní negativní dopady v případě onemocnění nebo invalidity, úrazu, jakékoli jiné kritické životní situace spojené se zdravím.

Cestovní pojištění

Pojištění na cestu se vyplatí. Jeho hlavní součástí je pojištění léčebných výloh. Z toho hradíte všechny náklady na ošetření, hospitalizaci, transport do nemocnice a někdy i transport domů.

Kromě pojištění na cestu se vyplatí také sjednání pojištění odpovědnosti. Oceníte ho ve chvíli, kdy někomu způsobíte škodu na zdraví nebo na majetku. 

Pojištění domácnosti

Pojištění domácnosti se týká vybavení bytu nebo domu. Patří sem nábytek, televize, knihy, rádia, elektrospotřebiče, oblečení, ceniny, šperky, klenoty a další věci, které sami určíte. Zároveň mohou být pojištěny i tzv. stavební součásti (plovoucí podlaha, obklady stěn a stropů, kuchyňská linka).  Do pojištění spadají obvykle i prostory mimo byt, například půda nebo sklep.

Všechna výše uvedená pojištění si můžete sjednat i z pohodlí domova. Stačí vyplnit pár specifikací a uvidíte pěkně seřazené nabídky od pojišťoven. Vy si jen vyberete tu pravou.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly