Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nesháníte nový výfuk na Aventador? Tenhle titanový můžete mít hned, stojí jako nová dacia

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Často vám ukazujeme různá zajímavá auta na prodej. Tentokrát nás ale zaujal jen "prostý" náhradní díl.

Uvozovky jsou v tomto případě opravdu na místě, v české inzerci jsme totiž objevili titanový výfuk na Lamborghini Aventador. Což už je možná spíš mistrovské dílo než obyčejný náhradní díl. Zvlášť v případě tohoto exempláře z titanu.

Prodejce bohužel v inzerátu neuvádí mnoho informací, podle štítku jde však o originální produkci Lamborghini - naznačuje to nápis "accessori originali".

A pokud koukáme správně do katalogu právě originálního příslušenství pro Aventador, jedná se o závodní výfuk vážící 21 kilogramů, který slibuje výraznější zvuk a lehké zvýšení výkonu v nižších otáčkách - údajně až o 10 procent do 3000 ot./min.

Lamborghini také doporučuje jeho použití výhradně na okruzích. Podobné poselství má ostatně i upozornění na štítku, který je umístěn přímo na výfuku. Píše se v něm, že v některých zemích nemusí být používání tohoto dílů na běžných komunikacích legální, a to kvůli regulacím hluku.

Jestli z nějakého důvodu chcete, nebo snad potřebujete, závodní výfuk na Lamborghini Aventador, ten inzerovaný může být váš za 250 tisíc korun. Mimochodem, jakkoli tohle srovnání nedává moc smysl, ze podobné peníze už seženete i fungl novou dacii.

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Doporučujeme

Avatar - speedfred
20. 3. 2020 09:33
Re: za jedno audi
:-[] :-[] :-[]
20. 3. 2020 08:30
stary inzerat
je to tak rok, mozna 2 nebo 5... nepamatuji si, ale uplne stejny inzerat jsem uz tehdy videl.. a taky prepocitany na Dacii... asi to neni prodejni trhak ten vejfuk
20. 3. 2020 07:17
Re: za jedno audi
Prosím o přepočet na ASX.
20. 3. 2020 01:26
za jedno audi
Kdyz vezmete jedno audi a6 allroad tady z testu v konfiguraci za 2,7, tak muzete mit deset, tedy slovy 10, dacii za 250tis a do konce zivota se nemusite bat ze se vam poroucha auto, protoze teoreticky kdyz by se v nejhorsim, kazdych 5 let vysypalo, tak koupite pokazdy new car a 10 aut ti vystači na 50 let. Myslim ze dobry srovnani ne?