Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan představuje crossovery s výbavou Czech Line. Zákazníci ušetří desetitisíce

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Japonská automobilka představuje modely Juke, Qashqai a X-Trail s atraktivní výbavou a finančním zvýhodněním. Akční řada pro tuzemské zákazníky nese označení Czech Line, co všechno ukrývá?

Na módu SUV a crossoverů pružně reagovala také automobilka Nissan, jež pro české zákazníky nyní připravila vozy v oblíbených výbavách s atraktivní cenovkou. Kupující tak v rámci akční nabídky mohou ušetřit desetitisíce, nejvíce až 128 tisíc korun.

„Nabídka kombinuje bohatou výbavu a moderní technologie s výrazným designem vozů Nissan, Czech Line je navíc dostupný za velmi atraktivní ceny,“ uvádí Vlastimil Čepička, ředitel automobilky Nissan pro Českou republiku.

Do stále se rozrůstajícího segmentu kompaktních městských crossoverů cíli japonská automobilka modelem Juke. Ten s výbavou Acenta nabízí automatickou klimatizaci, ovládání audia na volantu a jeho konektivitu s USB či Bluetooth. Dále je k dispozici tempomat, zatmavená okna, volant a hlavice řadící páky v kůži či systém dynamického řízení vozu Nissan Dynamic Control. V dodatkové nabídce Czech Line nechybí kompletní personalizace exteriéru včetně 18“ hliníkových kol nebo navigační systém Nissan Connect.

Juke v akčním provedení je k dispozici s motory 1.2 DIG-T a 1.6 l XTRONIC s cenovým zvýhodněním až 85.500 Kč. Zážehová dvanáctistovka startuje na částce 379.900 Kč, silnější motor s objemem 1,6 litru pořídíte se samočinnou převodovkou za 399.900 Kč.

Pokud potřebujete o něco prostornější auto, Nissan řadu Czech Line připravil i pro model Qashqai, nejprodávanější městský crossover v Evropě, jehož se od uvedení první verze v roce 2007 prodalo už 2,3 milionu vozů. Má dvouzónovou automatickou klimatizaci, výškově nastavitelná sedadla vpředu, přední mlhovky s chromovými rámečky, dešťové senzory, elektricky nastavitelná a sklopná zrcátka a 17“ obutí.

Czech Line navíc přináší sadu Technology se 7“ displejem s navigací, bezpečnostní balíček s rozpoznáváním dopravních značek, upozorněním na vybočení z jízdního pruhu, automatickým nouzovým brzděním, a chytrým přepínáním dálkových světel.

Zvýhodněná motorová paleta Qashqaie čítá jednotky 1.2 DIG-T a 1.6 DIG-T za 499.000 Kč, respektive 549.000 Kč. Cenové zvýhodnění v tomto případě činí až 82.600 Kč.

Nabídku uzavírá největší z party: SUV X-Trail. Nechybí prvky výbavy N-Connecta, tedy bezdotykové otevírání dveří zavazadelníku, taktéž řada asistentů včetně nouzového brzdění s detekcí chodců, upozornění na opuštění jízdního pruhu či rozpoznávání dopravních značek. Součástí je i inteligentní klíč, 18“ hliníková kola a 7“ obrazovka s navigací a parkovací kamerou.

Světově nejprodávanější sportovně-užitkový vůz je dostupný se třemi pohonnými jednotkami, konkrétně 1.6 DIG-T (649.900 Kč), 1.6 dCi 4x4 (749.900 Kč) a konečně 2.0 dCi se samočinným ústrojím Xtronic za 859.900 Kč. Tady už se cenové zvýhodnění šplhá na 128.100 Kč.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)