Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Dacia Sandero vyfocena bez příkras na denním světle. Vypadá opravdu hezky!

Jan Zajíc
Diskuze (45)

Grafickými programy nazdobené fotky zbrusu nové Dacie Sandero jsme už viděli, ale jak vypadá za bílého dne v reálném světě? Podívejte se.

Třetí generace modelů Sandero, Sandero Stepway a Logan před sebou neměla zrovna jednoduchý úkol. Dacia chtěla, aby vznikl vůz, který bude líbivější, dynamičtější a modernější, zároveň si měl ale zachovat svou bezkonkurenční vlastnost - nízkou cenovku.

Podrobnosti o cenách zatím zůstávají tajemstvím, Dacia nicméně už před časem řekla, že cenová dostupnost tohoto vozu je pro ní obrovskou prioritou. Nezanedbala však ani vzhledový posun, po odhalení první várky oficiálních snímků nového Sandera a Loganu totiž sklidila mimořádný úspěch. No jo, krásné snímky vytvořené ve photoshopu jsou jedna věc, ale co reálný svět?

Video se připravuje ...

Minimálně podle první fotografie, která unikla na sociální sítě, to vypadá, že prvotní nadšení přetrvá. Auto s nižší siluetou a moderními diodovými světlomety s novou grafikou vypadá opravdu působivě. Více fotek k nám zatím bohužel nedoputovalo, takže si na další podrobnosti ještě musíme počkat.

Už před pár dny se ale na sítích objevil snímek interiéru, který si Dacia zatím nechává pro sebe. Tady taktéž vidíme velký posun kupředu - propracovaný multifunkční volant, jiné výdechy topení a nová je rovněž volně stojící obrazovka multimediálního systému. Pokud rumunská automobilka dodrží slib a nabídne tohle auto za cenovku plus minus na úrovni předchůdce, troufáme si říct, že má konkurence velký problém!
Líbí se vám nová Dacia Sandero?
  • Ano
    93%
  • Zatím nevím
    3,5%
  • Ne
    3,5%
Děkujeme za váš hlas.
Celkem hlasovalo 2113 čtenářů.

Jan Zajíc
Diskuze (45)

Doporučujeme

Avatar - rohYpnol
28. 9. 2020 12:05
Re: Dacia
Stále lepší mít holou řiť jak dutou hlavu :-!
Avatar - rohYpnol
28. 9. 2020 12:05
Blbá móda
Hezké, až na ten dementní display, ten bych nejraději urazil kladivem...
Naštěstí určitě bude jen v TOP výbavě...

Za mě Dacia dává stále větší a větší smysl. Protože ostatní automobilky jdou někam úplně mimo... Viz Enyaq, ID... A tenhle průser prostě někdo bude muset zaplatit...

Dacia je asi jediný (poslední) výrobce, který chápe, že auto je pro 90% lidí prostředkem, nikoliv cílem.
Avatar - rohYpnol
28. 9. 2020 12:01
Re: Kdyby...
U blue.sun naprostá klasika...
Avatar - chetoos
26. 9. 2020 11:36
Re: Už to Rumunům může zabít jen cena
Myslím ze se prodávat bude hodně dobre. Auto působí hezky a sveže.
18. 9. 2020 19:30
Re: pěkné...ale ?
Sandero Stepway má větší světlou výšku než dnešní SUV/crossovery.