Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Fabia 1,4 TDI: čtyři pohledy na věc (video)

Libor Zezulka
Diskuze (214)
Nová Škoda Fabia prošla testem Roadlook TV, v němž jsme se na tento nový hatchback B segmentu podívali z několika různých pohledů.

Roadlook TV – to nejsou pouze okázalé limuzíny, luxusní SUV nebo božské sporťáky. Když jsme videomagazín vloni v září spouštěli, slibovali jsme vám testy automobilů snových i běžných, ve kterých jezdí statisíce řidičů v Evropě či na celém světě. Dosud v Roadlooku převládala auta luxusní, ale tahle první vlaštovka budiž důkazem, že to s testy přibližovadel pro všední den myslíme vážně.

Testem Roadlook TV tentokrát prošla nová Škoda Fabia s vznětovým tříválcem 1,4 TDI. Jelikož se od nové Fabie očekává, že naváže na vynikající prodejní výsledky předchůdce a stane se nejprodávanějším modelem na českém trhu, museli jsme vymyslet něco originálního. Na novou Fabii jsme se proto rozhodli podívat z několika různých pohledů, pohledů běžných řidičů. Co z toho vzniklo, uvidíte v dalším, rekordně dlouhém dílu Roadlook TV.

Upozornění: Pokud dáváte přednost tradičním testům v hlavní roli s umírněným komentářem a osvědčenými záběry, raději tento díl Roadlook TV vynechejte.

Roadlook TV je od ledna 2008 součástí nového pořadu Auto Moto Styl, který si můžete naladit každých 14 dní v sobotu v čase oběda na obrazovkách České televize, programu ČT 1.

Libor Zezulka
Diskuze (214)
Avatar - zezlik
18. 6. 2007 13:49
Díky za reakce, podporu i objektivní kritiku
Všem účastníkům této diskuse děkujeme za názory. My všichni z Roadlook TV si vždy rádi vyslechneme objektivní kritiku, která nám pomáhá zlepšovat naši práci, samořezjmě nás velmi těší pochvalné názory, ať už vyjádřené zde v diskusi nebo zasílané na náš e-mail. Roadlook TV má svůj styl, který rozhodně nehodláme měnit, na zvyšování informační hodnoty budeme dále pracovat (nicméně kdo chce psat bít, hůl si vždy najde). Díky všem.
Avatar - zezlik
18. 6. 2007 13:39
Re: A K O Z E N I C V Z L O M A L E REKLAMA
Pokud chcete vidět test, zkuste se nedívat jenom na scény k jednotlivým částem testu. Viz. také má odpověď výše. Pokud se vám líbí více tradiční styl, nebudeme vás přemlouvat ani se na vás zlobit, pokud se na Roadlook TV dívat nebudete. My jsme si vybrali cestu, kterou půjdeme dál. Díky
Avatar - zezlik
18. 6. 2007 13:31
Re: Videotest
A jakou čekáte na takový nesmysl odpověď? Původně jsem plánoval neopakovat stokrát opakované, ale tohle skutečně nemůžu nechat bez reakce. Ano platí mi, platí mi redakce za nezávislost a objektivitu. Kritizuji to, co se mně a mým kolegům na daném autě nelíbí, co v rámci dané třídy za kritiku stojí. Pokud má někdo problém s tím, že jemu nepříjemná značka vyrobí kvalitní auto, není to můj problém, ale problém toho člověka, který s tím může navštívit odborníka. Já nemám žádný zájem na tom upřednostňovat kteroukoliv značku, nedělám to a ani dělat nebudu. Pokud máte ten pocit, mrzí mě to, ale nic s tím nenadělám. Ad. srovnání - podívejte se na všechny díly Roadlook TV a pochopíte. Taky jsem už vysvětloval - opakovaně. Hezký den.
12. 6. 2007 18:40
Re: VTIPNE?
Chlapce chlapce, co ti to udelali. Tobe priroda asi moc nenadelila, vid. Ale nic si z toho nedelej, tak uz to nekdy chodi. Pokud se ti video nelibi, nemusis na to koukat, jsme svobodna zeme. Az ty stvoris nejake dilko, pochlub se nam, at vime jak to ma vypadat.
Avatar - skejpa
5. 6. 2007 18:03
Re: pěkný video avšak bez kritiky
nene. nejsem prodejce ani fanatickej priznivec - ja si pockam na mazdu 2 :D

nemyslim si ze ma corsa takovych chyb jak to vidis ty. ma ale jednu zasadni - cenu. kdyby byla stejne draha jako fabie (nemuze protoze se nesetrilo na podvozku a tak ;) ) tak by fabia nejprodavanejsi nebyla. nahradni dily u fabie levnejsi nejsou a vubec, nevidim ve fabii moc vyhod. ale jak rikas je to otazka nazoru...

kazdopadne uz se tesim na dalsi RL