Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Fabia vykreslena podle aktuálních informací. K realitě nemá daleko!

Jan Zajíc
Diskuze (76)

V poodhalování nové Fabie jsme zase o kousek dál. Redakce Auto.cz se svezla maskovanými prototypy a dokonce viděla hotové auto. Na základě všech poznatků jsme zhotovili co možná nejpřesnější vizualizaci.

Před časem jsme na webu publikovali první dojmy ze setkání s novou, již čtvrtou generací Škody Fabia. Kromě krátké jízdní vložky jsme měli možnost prohlédnout si také hotový vůz, byť chytré telefony vybavené fotoaparáty musely zůstat v kapse.

Dělali jsme si alespoň pečlivé poznámky, abychom na základě poznatků mohli co možná nejvěrnější podobu vozu nakreslit. Kolega a grafik Honza Lušovský se pustil do práce a ukázal, jak asi bude malá mladoboleslavská novinka vypadat. A lidé, kteří už finální podobu Fabie viděli, říkají, že vizualizace opravdu není daleko od pravdy.

Video se připravuje ...

Fabia dostane třeba výraznější masku inspirovanou Enyaqem. V tomto případě tedy nebude podsvícená, ale podobně jako u elektrického SUV vystupuje do prostoru. Vzadu najdeme rozdělené svítilny, na přední i zadní části je světelná technika plně diodová. A zapamatujte si rovněž oranžovou (nebo bronzovou?) barvu karoserie, právě v takovém odstínu hodlá Škodovka nový vůz komunikovat napříč všemi kanály.

Tak co na podobnou vizualizaci říkáte? Do oficiální premiéry Fabie už zbývá jen několik málo týdnů, poprvé shodí maskovací fólii v květnu. Ještě před koncem roku by měla zamířit do redakce na tradiční týdenní test.

Jan Zajíc
Diskuze (76)

Doporučujeme

10. 3. 2021 23:21
Nová Fábia ????
Tak nevím o čem je tady řeč, co je tu nového ?????? Jo ten předražený krám na těk fotkách. Tak to mi nějak uniklo že je to nové a jiné
Avatar - JFK
10. 3. 2021 15:20
Re: O ničom
Ti se rodí v severním maďarsku, jak jsi sám názorně předvedl ve tvém ántré zde. Tak doufám, že sis už našel nějaké Auto.hu, když se ti tu na ACZ tak nelíbí.
Avatar - JFK
10. 3. 2021 12:02
Re: O ničom
To nevím, toaleťák teda asi používáte místo kapesníků u vás někde v rodné dědině v severním maďarsku, tady tuhle tvojí tradici neznáme.

Nem tudom, ezért valószínűleg zsebkendő helyett WC-t használ valahol az észak-magyarországi faluban, nem ismerjük itt a hagyományát.
Avatar - Blue Sun
10. 3. 2021 10:59
Re: Doufám,
To si pleteš se svým odrazem v zrcadle.
10. 3. 2021 09:52
Re: O ničom
Podľa toho, čo píše, tak obyčajný vypatlanec.