Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové Bugatti pro kopačky je tady: Prodává se zásadně v párech, kterých bude jen 99

Lukáš Volšický
Diskuze (0)

Francouzská továrna na sny Bugatti se spojila s mezinárodním oděvním gigantem Adidas a nově představují speciální limitovanou edici kopaček Adidas X Crazyfast. Nesou charakteristické designové rysy výrobce hypersportů a vzniknou v omezeném počtu 99 párů.

Milujete sport i luxusní hypersporty? Adidas má pro všechny zaryté obdivovatele Bugatti velké překvapení! Spolu s francouzskou továrnou na sny představuje nové unikátní kopačky slibující „rychlost a lehkost“ na fotbalových hřištích. Mezinárodní gigant prodávající sportovní oblečení se inspiruje značkou Bugatti a uvádí limitovanou edici bot pro celý svět. S velmi malým počtem kusů zřejmě skončí u nadšených sběratelů.

Nové exkluzivní kopačky Adidas X Crazyfast Bugatti nesou celou řadu odkazů na legendárního francouzského výrobce extrémně rychlých aut. Kombinují charakteristický modrý odstín Bugatti Blue s kontrastní černou barvou a nesou slavnou insignii Ettore Bugattiho. Dokonce mají i uhlíková vlákna a připomínají motta obou výrobců „Impossible is Nothing“ (Adidas) a „Create the Incomparable“ (Bugatti).

Jedinečné kopačky oslavující Bugatti zakládají na běžně dostupném modelu bot Adidas X Crazyfast a zachovávají všechny technologie, díky nimž mohou fotbalisté podat maximální možné výkony. Jsou jimi lehká podrážka Speedframe nebo podšívka Aerocage pro podporu a stabilitu běhu. I když z běžných zákazníků exkluzivní boty nevyužije snad nikdo, už v listopadu je hráči Rafael Leao a Karim Benzema vyzkouší v akci.

Video se připravuje ...

Adidas vyrobí limitovanou sérii 99 kusů, které bude spolu s Bugatti prodávat skrze online aukci. Zájemci mohou navštívit platformu Adidas Collect Web 3 a ve dnech od 8. do 11. listopadu zkusit štěstí a minimálně jeden pár vydražit. Musí se však připravit na fakt, že kopačky Bugatti budou výrazně dražší než standardní Adidas X Crazyfast s běžnou cenou okolo 6500 korun.

Lukáš Volšický
Diskuze (0)

Doporučujeme