Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové Porsche 911 Turbo S nabídne pakety Lightweight a Sport

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Ostrá novinka prošla odtučňovací kúrou a navíc dostala několik výrazných designových doplňků.

Pokud patříte k zájemcům o nové Porsche 911 Turbo S, vlajkovou loď modelové řady 911, brzy budete mít na výběr ze dvou zajímavých paketů, které podtrhující dynamický charakter vozu.

Tím prvním je „Lightweight Package“, díky kterému se ostrá novinka zbaví zbytečných 30 kilogramů ze své váhy. Úspory dosáhla automobilka instalací tenčích akustických skel, výměnou předních sedaček za lehčí skořepiny, odstraněním zadních sedadel a ubráním zvukově-izolačního materiálu.

Verze Lightweight by také měla nabídnout volitelný systém sportovního podvozku PASM a sportovní výfukový systém, který nabízí dvě kulaté koncovky namísto čtyř hranatých. Jediným omezením paketu Lightweight je pak dostupnost pouze pro modely s pevnou střechou – tedy kupé.

Druhý volitelný paket nese označení „Sport Package“, ale nenechte se zmást jeho názvem. Namísto technických úprav se soustředí především na designové sportovní doplňky z dílny divize Porsche Exclusive Manufactur.

Novinka by tedy měla dostat nástavce prahů, přední masku nebo zadní křídlo Sport Design, řadu leskle černých doplňků, tmavě stříbrná kola a upravená zadní světla. Verze kupé by se pak díky paketu Sport měla dočkat i karbonové střechy.

Sama automobilka sice oficiální fotografie nových paketů nezveřejnila, první náhled však nabízí instagramový profil uživatele s přezdívkou TheWeissachWay, kde můžeme vidět dvě fotografie nového 911 Turbo S kabriolet s paketem Sport Package. Pravost snímků bohužel ověřit nelze, na první pohled se však zdají pravé.

Kdy budou pakety dostupné a na kolik vyjdou zatím automobilka nezveřejnila, podle dostupných informací bychom ale nemuseli dlouho čekat.

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme