Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové Porsche Panamera na další upoutávce. Tentokrát navštívilo Nürburgring (video)

Jan Mička
Diskuze (2)
Do úplného odhalení nové generace Porsche Panamera mnoho času nezbývá. Než se tak stane, vypustila automobilka do světa další upoutávku v podobě videa.

První generaci Porsche Panamera nepřišla řada fanoušků značky příliš na chuť kvůli kontroverznímu vzhledu, jedno se ale autu musí nechat – jezdí skvěle. Detailní informace o nástupci jsme zveřejnili již minulý měsíc, přičemž jednou z hlavních novinek je čtyřlitrový osmiválec se dvěma dvoukomorovými turbodmychadly, výkonem 404 kW a točivým momentem 770 N.m.

Automobilka již na začátku června vypustila do světa upoutávku na novou panameru, silueta zádi toho ale o celkových tvarech auta moc neřekne. Premiéra vozu je plánována již na úterý 28. června (konkrétně ve 20:10 středoevropského času), než se tak ale stane, musíme vzít za vděk další upoutávkou ve formě videa.

Děj se odehrává na Nürburgringu, přičemž v příspěvku je dokonce vidět celé auto z bočního pohledu, ovšem zakryté plachtou… Vůz má ambice stát se nejrychlejším luxusním sedanem planety, přičemž proti tomuto záměru se vlastně ani nedá nic namítat. Revoluční vzhled však pravděpodobně očekávat nelze.

Jan Mička
Diskuze (2)
Avatar - AUDIRS6
23. 6. 2016 23:19
Re: Panamera foto
jo, je to verzia Turbo. Pridavam dalsie :
[odkaz]
;-)
Avatar - twistedTSD
23. 6. 2016 22:32
Panamera foto
[odkaz]