Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky obrazem: Volkswagen Touareg facelift

Libor Zezulka
Diskuze (52)
Volkswagen Touareg letos oslaví třetí narozeniny. To je doba, kdy se obvykle hlásí o slovo facelift. Jak by mohl takový facelift vypadat?

Od premiéry Volkswagenu Touareg, dnes už velmi známého, absolutně nelidového SUV, uplynou v září tři roky. Za tu dobu si luxusní drobeček vybudoval pevnou pozici ve svém segmentu a v několika zemích vystoupal na samý vrchol. Například v České republice za první pololetí roku 2005 luxusním SUV kraluje s počtem 180 prodaných kusů. Za těchto okolností Volkswagen nemusí s facelfiltem spěchat, ten ale dříve či později stejně přijde. Jak by mohl touareg po faceliftu vypadat ukazuje počítačová retuš.

Libor Zezulka
Diskuze (52)
26. 7. 2005 13:30
ACH JO
Přiliš velké, příliš okázalé, příliš nemotorné, příliš zbytečné... Teda... jako... aby bylo jasno... já umím žvejkat. Bubliny mi moc nejdou, ale zprava doleva a nazpátek to umím nejlíp z podniku tam u nás. Jezdím tam na obědy. Vždycky z dálky přes lokál kejvnu viditelně na vrchního... dělá mi dobře, když kolem ty nýmandi koukaj, že to tu znám a mám pod palcem. Teda zas tak úplně pod palcem to tady nemám. Byly doby, kdy bylo líp... dneska už to není ono... musíš vést účetnictví a to mně nikdy moc nešlo. Jak řikám, mě šlo to žvejkání. Jo, ten vrchní se jmenuje Jarda a nejlepší jsou mentolový