Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Ford Mustang se světu představí 5. prosince

Michal Fokt
Diskuze (2)
Ford chystá na 5. prosince velkou celosvětovou akci, na které představí nový globální Ford Mustang. Evropu bude zastupovat Barcelona.

Chystaný Ford Mustang už nemá být americkým muscle carem, ale sportovním modelem, atraktivním pro zákazníky od New Yorku přes Prahu až po Tokio a tuto dost radikální změnu filozofie hodlá Ford dát najevo i odpovídající prezentací. Mustang bude ve stejný den představen na různých místech světa v rámci akce Go Further. Ta předvede nové technologie a modely americké automobilky a místní zastupení Ford of Europe tuto akci chystá do Barcelony.

Takže si do kalendáře zapište datum 5. 12. na kdy je Go Further naplánováno. Možná vás překvapí, že se u Fordu pouze opakuje historie, protože v roce 1964 byl stejným způsobem představen i první produkční Mustang a to v New Yorku a 11 evropských hlavních městech, ve víceméně americkou záležitost se tedy transformoval až v průběhu času.

Pro nedočkavce připomínáme, že jsme vám přednedávnem ukázali rendery Mustangu, které mají být údajně originálu velmi podobat. Ford také slibuje seznámit nás v Barceloně s dalšími novinkami, týkajícími se ovšem už čistě evropského trhu.

Michal Fokt
Diskuze (2)
Avatar - PTS
21. 11. 2013 21:03
Opet
clanek o nicem... Uz ten komentar prede mnou me obohatil vic :no:
21. 11. 2013 18:55
Tenhle
nadpis: "Nový Ford Mustang se světu ukáže představí 5. prosince" myslíte vážně?

Edit:Tak alespoň že jste si ten nadpis opravili.