Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Nissan Juke se zase o kousek poodhaluje. Už je vidět skoro celý

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)

Nissan se připravuje na premiéru druhé generace modelu Juke. Ta se má odehrát na začátku letošního září, ale automobilka již začala s pomalým odhalování a tentokrát nabízí snímky novinky z jízdních testů.

 

Nissan Juke je dnes vnímán téměř jako veterán, vždyť jeho premiéra se odehrála začátkem roku 2010. Následně se stal jedním z nejpopulárnějších zakladatelů segmentu malých SUV a ukázal směr řadě svých konkurentů. S postupujícími léty přestává být model Juke plně konkurenceschopným a je čas na novou generaci.

O příchodu druhé generace se spekulovalo již v roce 2016 a zmiňováno bylo i její uvedení na podzim loňského roku, ale nakonec se má zcela nový Nissan Juke představit až v roce 2019 a jeho premiéra je plánována na 3. září.

Nissan nicméně již koncem července zveřejnil snímky předních partií a siluetu nové generace modelu Juke. Tentokrát nabízí záběry vozu z testovací dráhy Millbrook ve Velké Británii.

Záběry jsou sice ostré, ale novinka je stále důkladně maskována. I přesto si lze všimnout, že rozvíjí některé z výrazných prvků vzhledu první generace v čele s tvarovým řešením blatníků.

Zároveň má novinka rozvíjet aktuální styl značky Nissan a má být inspirována i konceptem Gripz z roku 2015.

Nissan v souvislosti se snímky z testování ve Velké Británii uvádí, že nový Juke má mít styl kupé a jeho atletický postoj mají umocňovat nápadná 19palcová kola. Ve srovnání s první generací má novinka nabízet více prostoru v interiéru a zároveň i více radosti z řízení a jízdy samotné.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)

Doporučujeme

Avatar - Hammunasakra
20. 8. 2019 17:20
Re: super
HR-V je honda = toyota je C-HR :-)
20. 8. 2019 13:19
Nynější Juke je divný
Toho staršího juka moc nejezdí,dizajn je mimogalaktický.To jeho brácha Qashqai,ten se mi líbí moc :yes:
Avatar - CountachSV
20. 8. 2019 12:32
Joke
Jsem "zvědav" na nejnovější evoluci tohoto dyzajnérského džouku 8-s
Avatar - 3_diamanty
20. 8. 2019 10:36
super
povodny look kasne zda sa ostane zachovany a to je len dobre ze sa jedna v tomto o evoluciu .. za mna aj sucasny juke je stale ako novy.. atraktivny a moc sikovne ponaty.... aj ked ano jasne... chce to uz nieco novsie co by opat viac ozivilo zaujem zakaznikov o toto auto ...

juke je defakto stary ako :-D fenomenalne ASX :-D ... ale tak dobre auta preziju roky a roky :yes:
20. 8. 2019 10:24
Libi
Zase takova zmena to asi nebude, ale vypada to ze zmeny budou vydarene