Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový trailer na Rychle a zběsile naznačuje návrat dalších známých tváří

Ondřej Mára
Diskuze (10)

Během včerejšího Super Bowlu vypustili tvůrci série Rychle a zběsile další upoutávku na devátý díl, která kromě jiného naznačuje návrat dalších dříve známých postav.

Od zveřejnění prvního traileru na deváté pokračování série Rychle a zběsile, který většinu z nás překvapil návratem postavy Hana (kterého ztvárnil herec Sung Kang), uplynul již téměř rok. Přesto nás další třicetisekundový trailer, zveřejněný během nedávného Super Bowlu, má stále čím překvapit.

Z krátkého sestřihu se totiž zdá, že se kromě Hana vrací do série další postavy, které si mnozí ještě pamatují z dílu Tokio Drift. Konkrétně by se mělo jednat o Seana Boswella (Lucas Black) a možná i Twinkieho (Shad Moss, známý také jako Bow Wow). Jejich tváře se objevují v záběrech kolem rodinného stolu.

Kromě toho můžeme v záběrech vidět i pár zajímavých akčních scén, ve kterých se Toyoty 86 prolítne výlohou a narazí do boku náklaďáku, policejní auta létají vzduchem, supersporty předvádí šílené kaskadérské kousky, atd. A když už je řeč o autech, kromě modrého Nissanu GT-R R34 v úvodu můžeme vidět i Noble M600 nebo tradiční Dodge Charger.

Na konci upoutávky můžeme vidět slibný nápis „Brzy v kinech“, je ovšem otázkou, jak moc tomu můžeme věřit. Premiéra byla původně naplánována na 22. května 2020, následně se však odkládala na duben 2021 a nyní se opět mluví o květnu, konkrétně o datu 28. května 2021.

Finální datum světové premiéry se však nakonec bude nejspíš odvíjet podle pandemické situace v USA i ve světě. Nový trailer však přesto naznačuje, že by se film konečně mohl dostat do kin.

Ondřej Mára
Diskuze (10)

Doporučujeme

Avatar - JFK
9. 2. 2021 11:16
Válka laminátu a křídel
Tuhletu votuzerskou klišé sci-fi scheisse s přísným vznětovým Vinem v tílku někdo normální někdy sledoval? Nebo se na nějaký díl dá koukat déle než pět minut?
Avatar - Blue Sun
8. 2. 2021 19:51
Re: kto toto este pozera?
To na faktu, že je to ***, nic nemění.
Avatar - Hammunasakra
8. 2. 2021 17:58
Re: kto toto este pozera?
https://www.kinobox.cz/…rychle-a-zbesile
Avatar - 3_diamanty
8. 2. 2021 15:18
kto toto este pozera?
tu snad len prvy diel bol kukatelny ( aj to len jednym okom ) ... a zbytok uz je cisty a fakt brutalny a nekukatelny odpad....
8. 2. 2021 13:22
a voni jiny
Whajt mén už nejsou?