Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Sága Rychle a zběsile dostane už jen dva díly. Pak prý skončí

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Kultovní filmová sága Rychle a zběsile se blíží ke konci. Natočit se mají už jen dva filmy. 

Aktuálně se čeká na premiéru 9. dílu série, která si svou oblibu získala i díky kombinace akce a rychlých aut. "Devítka" sice měla jít do kin už letos v květnu, kvůli pandemii Covid-19 se ale uvedení posunulo o rok.

Deváté pokračování s hlavním protagonistou Vinem Dieselem by se tak mělo poprvé fanouškům představit v květnu příštího roku.

Po tomto filmu pak mají následovat už jen dva nové díly a s tím jedenáctým má přijít konec slavné série. Oba snímky bude podle webu Variety režírovat Justin Lin. Lin už několik filmů ságy Fast & Furious režíroval, jeho jméno ostatně najdeme právě i u devátého, odloženého pokračování.

Konec série však nemusí znamenat konec značky. Předpokládá se, že jedenáctým dílem skončí "hlavní" příběh, mohou se ovšem objevit také snímky, které svět Rychle a zběsile rozšíří o nové figury a nová dobrodružství. Může jít o podobný postup, jaký známe třeba u značky Star Wars.

Sága ostatně už jeden spin-off má, jde o loňský snímek Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw.

Akční série Rychle a zběsile začala v roce 2001 filmem, v němž bodovali Vin Diesel, Paul Walker a Michelle Rodriguez. Sága včetně zmíněného spin-offu dosud vydělala asi 5,7 miliardy dolarů, což je v přepočtu zhruba 132 miliard korun.

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Doporučujeme

Avatar - Stejsn
27. 10. 2020 08:46
Seriál
vždyť už to má stejně dílů jak major zeman...
Avatar - Beefcake
27. 10. 2020 00:27
15 rokov dozadu bolo neskoro
Vyzdimat do posledneho dolaru...
100nasobny plytky recyklat.
Avatar - Beefcake
27. 10. 2020 00:26
15 rokov dozadu bolo neskoro
.,.. dem.entny system diskusii.
Nieco tak idi.otske nikde inde neexistuje.