Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Oficiální video: V hlavní roli BMW 6

Ladislav Čermák
Diskuze (7)
Že i propagační video, natočené s typickou německou strohostí, může působit sexy, když v něm vystupuje krásný herec, dokazuje spot s novou Šestkou.

Statický pohled, panoramatický pohled, přímá jízda, jízda v oblouku, předjíždění, zvuk motoru, průjezd serpentinou, pár hezkých panoramat na pozadí. Nic moc kreativního, žádné dramatické prostřihy či schizofrenické proměny záběrů, přesto celé video působí dynamicky, zejména kvůli krásnému zvuku, vyluzovanému šestkovým Bavorem, a jeho pohledným oblým křivkám. Posuďte sami.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.


reklamní sdělení:

… více o automobilech BMW se dozvíte na www.renocar.cz. Konkrétní ceny, technické specifikace, doplňkovou výbavu a zajímavou nabídku skladových vozů najdete na stránkách smluvního partnera BMW AG fa. RENOCAR BMW.

Ladislav Čermák
Diskuze (7)