Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel Adam Black Link a White Link: Chytrý Adam pro Frankfurt (+video)

Jan Mička
Diskuze (4)
Opel si pro Frankfurt připravil limitovanou edici modelu Adam. Vyrobeno bude 2.000 exemplářů, které posunou individualitu vozu zase o kousek dál.

Limitovaná edice Adam Black Link a White Link není postavena jen na barevných kombinacích a pár maličkostech v interiéru. Výrobce o voze mluví jako o smartphonu na kolech, což dokládá nabídkou nejnovějších komunikačních technologií.

Vše je založeno na systému Opel IntelliLink se sedmipalcovou dotykovou obrazovkou a hlasovém ovládání Siri Eyes Free. Systém je kompatibilní s iOS 6 smartphonů iPhone, pracovat však může i s Androidem. To umožňuje rychlé spojení Opelu Adam s mobilním přístrojem, veškeré ovládání pak probíhá pouze hlasem. A že toho není málo. Můžete odesílat textové zprávy, zadávat data do navigace, vyhledávat dopravní zpravodajství nebo přehrávat skladby z knihovny iTunes. Zábavnou formou tak bylo dosaženo vyšší bezpečnosti během jízdy, protože prakticky nesundáte ruce z volantu a oči z vozovky. Informace se k Vám totiž dostanou jak písmem, tak hlasem.

Čistě náhodný není ani výběr dvou laků karoserie. Černá a bílá totiž koresponduje s nejprodávanějšími variantami smartphonů od Apple. Exteriér je dále doplněn o prvky s povrchovou úpravou připomínající broušený hliník a nechybí ani pořádná kola nebo střešní spoiler. Exkluzivní edice Opelu Adam stojí na 18“ discích Twister, podvozek je zcela standardní.

Oproti standardní verzi byl pozměněn i interiér. V závislosti na zvoleném laku karoserie máte k dispozici buď černé nebo bílé provedení sedadel. Barevná kombinace palubní desky je pro obě varianty shodná.

Jan Mička
Diskuze (4)
29. 8. 2013 22:27
Re: Stylove
Minivozítko? Ten krám je jen o 15 cm kratší než Felicia. Ovšem uvnitř to skutečně je minivozítko, s tím souhlasím.
29. 8. 2013 16:58
Stylove
Za me z kategorie mini vozitek urcite nejpovedenejsi a nejstylovejsi!!
Avatar - DawQa
29. 8. 2013 16:43
chytrý telefon
plné propojení smartphonu s automobilem, už by se mělo stát samozdřejmostí a né limitovanou edicí!! :-!