Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Žádáte ostřejší BMW řady 6 GT? Nabídku rozšíří prvky M Performance

Stanislav Kolman
Diskuze (25)
Mnichovskou novinku si můžete nově individualizovat sportovně střiženými prvky M Performance. V nabídce se objeví již při uvedení vozu na trh.

Nové BMW řady 6 Gran Turismo je samo o sobě elegantním strojem. Pokud by ale ostrost jeho provedení někomu nestačila, může sáhnout po prvcích M Performance, které mnichovská automobilka zařadí do nabídky při uvedení modelu do prodeje, tedy v listopadu tohoto roku.

BMW připomíná, že prvky, na jejichž výrobu dohlížela samotná divize M, podléhají vysokým standardům po stránce designu i zpracování. Nejde přitom jen o vzhledovou stránku. Tak například „Mkový“ tlumič výfuku poskytne také zcela jinou akustiku. V závislosti na pohonné jednotce jsou připraveny kulaté i lichoběžníkové koncovky. Chybět nebude ani gravírované logo M Performace.

Dalšími dostupnými novinkami jsou dvoubarevná 21“ kola z lehkých slitin či brzdová soustava s odvrtávanými kotouči s vnitřním chlazením. Prvky ale pozmění i místa, která jsou více na očích. Ikonické ledvinky dostanou leskle černé rámečky, zpětná zrcátka budou zase disponovat karbonovými kryty. Karoserii dozdobí matně černé a šedé pruhy.

Individualizace se dotkne také interiéru. S M Performance dostanete sportovnější volant s výběžky pro palce a lehce zploštělou spodní částí. Ostrost podtrhuje červený středící proužek uprostřed. Výčet novinek pro nové BMW řady 6 GT zakončují speciální koberečky. Všechno příslušenství nabídnou přímo autorizovaní dealeři a servisní partneři BMW.

Stanislav Kolman
Diskuze (25)
8. 7. 2017 06:53
Re: Honem pytlík, budu zvracet
>:-[] >:-[] >:-[]
8. 7. 2017 06:52
Re: trosku
Kde vidíš snahu o líbivý sporťák??? H/K nedělá opti pakety?
8. 7. 2017 06:51
Re: Eda má kamaráda...
...na stejné úrovni. Tak vidíš Edo, dlouho jsi hledal a našel :-! >:D
7. 7. 2017 21:11
Re: Proc?
Mna zaujima len to, co bolo dokazane... A v pripade koncernu to bol pekny skandal. Nikdy.. :no:
7. 7. 2017 20:22
Re: Honem pytlík, budu zvracet
Eda miluje R8, zvrací nad 6GT a jezdí Karosou - ale na jeho obranu musíme říct, že má svého řidiče ;-)