Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pět levných věcí z Wishe, co (ne)musíte mít v autě. Mohou i zachránit život

Jan Faltýsek
Diskuze (6)

Autodoplňky, které sednou do staršího i nového auta. Vybrali jsme pouze neotřelé doplňky, které nekoupíte na každém rohu. Ceny se pohybují od 50 po 1100 Kč.

Za málo peněz hodně muziky, to platí pro náš výběr vychytávek do auta. Věci, které stojí pár korun, ale zjednoduší život. Všech 5 věcí z našeho výběru koupíte levně třeba v internetových obchodech Amazon, Wish nebo Aliexpress. Většinu seženete i v českých obchodech s kratší dodací lhůtou, ale vyšší cenou.

Kladívko na okna + nůž na pásy

Amazon • Aliexpress • Wish • Cena od 50 Kč vč. dopravy

Kladivo a zároveň nůž na bezpečnostní pásy vám může zahránit život. Obsahuje kovové kladivo pro rozbití autoskla v nouzové situaci. Je vhodné i pro další dopravní prostředky. Kromě toho je malé, praktické a nezabírá místo.

Výplň mezery mezi sedadlem a tunelem

Amazon • Aliexpress • Wish • Cena od 100 Kč vč. dopravy

Univerzální výplň mezery mezi sedadlem a středovým tunelem sedne do většiny aut díky použití elastického materiálu. Už nikdy pak nebudete muset z úzké mezery lovit drobnosti, které vám třeba při nasedání vypadnou z kapes. Otvory nezakrývají zámky bezpečnostních pásů, takže je možné pás normálně používat. Některé výplně obsahují také kapsy pro uložení drobností.

Video se připravuje ...

Stolek na notebook nebo tablet

Amazon • Aliexpress • Wish • Cena od 250 Kč vč. dopravy

Ideální prvek mobilní kanceláře pro digitální nomády, studenty, ale i děti. Některé stolky na počítač jsou zároveň brašnou a držákem na jídlo a pití. Lze je připevnit na volant (rozhodně ne za jízdy!) i zezadu na přední sedadla. Instalace je snadná a sklon může být nastavitelný. Držáky s organizéry se prodávají také na tablety.

Ochranný přehoz na zadní sedadla, hodí se nejen pro psy 

Amazon • Aliexpress • Wish • Cena od 300 Kč vč. dopravy

Bez podobného přehozu na zadní sedačky si už nedokážu cestování se psem představit. Nejenže chrání před znečištěním, ale pes je v něm také klidnější. Když pes necestuje, plachta stále chrání prostor zadních sedadel třeba při převážení špinavých předmětů.

Prošívané podlahové koberce na míru

Amazon • Aliexpress • Wish • Cena od 1100 Kč za set, vč. dopravy

Opotřebovaná podlaha v autě se neřeší snadno, můžete ji ale ochránit těmito koberci. Levné a luxusně vypadající řešení. Koberce se prodávají přesně tvarované na téměř všechna auta a v mnoha barvách. Lze je koupit od jednoho kusu až po sadu na celé auto.

Jan Faltýsek
Diskuze (6)
9. 8. 2023 11:05
Re: A to jsem si myslel...
No, upřímně, už nemá smysl zde být. Už je to jen ze setrvačnosti. Škoda. :'-(

Ps.: Ty hádky jsou zde příšerné. Nejhorší na tom je, že jsou v tom až po uší kdysi normální a příjemní diskutéři. Nebo očividně inteligentní lidé (frustrace?).
Multinick neřeším, to je mimo normální realitu.
8. 8. 2023 19:38
Re: A to jsem si myslel...
Vzniká nám další Autoforum :no:
Avatar - Ozzman
8. 8. 2023 14:26
Re: A to jsem si myslel...
Jo, to je taky fakt.... nechápu, proč to takhle nechají padnout...
Avatar - JirkaVejrazka
8. 8. 2023 14:25
Re: A to jsem si myslel...
A cast upoutavek na clanky vede rovnou na autorevue. Na PC se to da jeste poznat a ignorovat, ale na mobilu je to vicemene bez sance :(
Avatar - Ozzman
8. 8. 2023 14:10
Re: A to jsem si myslel...
No, od té doby, co odešel Machi a posléze i Standa, tak je to tady tedy rapidní pád... Kdysi tady Hamuna nadával na Machiho, nebylo to ideální, ale měl snahu něco dělat, tohle je tedy peklo.. testy stojí za prd, články už jen bulvární (ale tak jako, můžeš si koupit krásné koberečky na svou Škodu Scala! :D :D :D ), mimo přeživších hádek EV fans vs ICE fans se tu nic už nedozvíš :/

Docela by mne zajímalo, jak se na toto dívá nový šéfredaktor a jaká jsou čísla tohoto webu...

btw dá se někde dohledat redakce ACZ v jejím aktuálním složení ?