Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Peugeot 207 na Moje.auto.cz: Recenze, zkušenosti, tipy

Diskuze (2)
Osm recenzí na Moje.auto.cz přináší zkušenosti uživatelů prakticky se všemi verzemi Peugeotu 207.

Peugeot 207 je jedním ze silných hráčů v segmentu malých aut. Dokládají to prodejní statistiky v celé Evropě i na českém trhu. Prodejní úspěch tohoto Peugeotu se odráží také v pestrosti recenzí na komunitním webu Moje.auto.cz.

Když budeme postupovat v modelové hierarchii od základu, začínáme motorem 1,4 VTi se 70 kW. Ten má na stránkách Moje.auto.cz hned tři zástupce. Naším tipem je recenze 207 1,4 VTi Trend od uživatele Pipistrel a bohatě vybavený 207 1,4 VTi v limitované edici Milessim od Joschi.

Stejný motor pohání také jediné recenzované kombi 207 SW 1,4 VTi uživatele Dzurko. Zde najdete zdaleka nejobsáhlejší popis a výčet zkušeností, auto má najeto přes 40 tisíc kilometrů.

Turbodiesely zastupuje třídveřový 207 1,6 HDi ve verzi s 66 kW. Když zůstaneme u třídveřové dvěstěsedmičky, je tu také 207 GT Le Mans s motorem 1,6 THP.

Stejný motor má také 207 GT uživatele Pretekar, která má vůbec nejlepší hodnocení od čtenářů Auto.cz. Stejný model, avšak v pětidveřové verzi, je předmětem recenze na 207 GT od uživatele Antal.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

Diskuze (2)
Avatar - Ronault.
27. 12. 2010 22:09
Re: :-(
Copak Klaudie? Nelíbí se ti 207? Pořád vypadá lépe jak Fabia 2 a navíc se můžeš na jaře těšit na novou recenzi na MACZ ;-)
19. 12. 2010 21:26
:-(
8-s :no: